Sovdags..

bättre sent än aldrig är mina spansktalande vänners favorituttryck och de använder den flitigt.. Ale kommer hit nästan 1timme efter utsatt tid.. ja, va ska man göra liksom?
Hursomhelst så bestämde vi oss för att se "Date Night", lite smårolig och oerhört pinsam.. jag garvade nästan hela filmen.. sevärd? har ni min humor, så absolut..=)



Nu måsta jag sova om jag ska lyckas att för första gången hålla mig uppe när jag skjutsat flickorna till preschool, har annars tagit för vana att slänga omkull mig på sängen igen så fort jag kommer hem och sova mellan 2-3 timmar men har kommit på att detta faktiskt gör mig ännu tröttare... Så lösningen kan nog vara att gå och lägga mig tidigare, jag ska köra på det ikväll iaf..
Har massa saker jag måste göra imorgon..
* Ringa CC kontoret i Sverige och se om dom kan hjälpa mig boka tid på ambassaden
* (om inte ettan fungerar) Försöka få kontakt med ambassaden för at boka in ett möte
* Lägga ut annons på blocket
* Byta lite kläder på Marshalls 
* Börja se över packlistan till Sverige
* Träna (fan måste hålla igång nu)

Peace out


helt vanlig tisdag..

Åkte till Starbucks igår och mötte upp några av de andra aupairerna i området, vi är några tjejer som alla förlänger så det är väl bra att hålla kontakten me dem..=)
Alltid lika trevligt att prata bort några timmar..

Idag är annars den obligatoriska svenskmötet på starbucks.. varje tisdag samlas alla svenskar i området.. jag tackade nej för länge sen och har faktiskt aldrig varit med, förstår inte riktigt grejen me det, är det inte bättre att alla är välkomna det är mycket roligare när det är mixade länder.. men vill dom ha sina svenksmöten får dom väl det..
Vi har därför våra träffar på måndagar istället och så kör jag filmkväll på tisdagar me mina tjejer.. Ikväll är det hemma hos mig, så sitter och väntar på att Emilia och Ale ska anlända..=)
Undrar vilken film det blir idag?

peace out


Sweden here I come...wooohoo!

Nu har jag ÄNTLIGEN köpt biljetten hem till Svea rike och det känns så underbart.. visste inte att jag skulle känna mig såhär.. känner mig liksom upplyft på något sätt, nu är det inte bara prat om att åka hem, nu har det blivit en verklighet.. TUSEN TACK TILL MAMMI OCH PAPPA som gav mig min förtidiga födelsedagspresent i form av peningar till biljetten.. utan er hade det inte varit möjligt..

Så nu är det upp till er som vill ha en bit av madde under mina 5 veckor (23nov-28dec) i Sverige att höra av er och planera in lite tid.. Jag har mina självklara stopp och kommer utan problem kunna spendera all min tid hos familjen, mina gudsöner och Falun så tro inte att jag kommer sätta mig och ringa runt till folk utan nu får faktiskt ni som vill träffa mig anstränga er lite, jag tar mig till Sverige resten är upp till er..

Åååhhh kan inte sluta tänka på all julmat och godis jag ska äta, är så det börjar vattnas i munnen..







Vackra Dalarna..<3

soffpotatisar

Helgen var en sådan där riktig slöhelg..

Fredag poolparty hos Edith me oss brudar, många drinkar, massa skratt och lite badande (jag var den enda) innan det blev massa drama.. tänker inte gå in något djupare på detta, men allt är i sin ordning nu, så det är skönt..=)

Lördag åkte jag tillbaka till Framingham för att fira VMs födelsedag.. var riktigt trevligt att träffa hela släkten igen..
Sen åkte jag till Emilias hus för att möta upp Ale och Emilia och dra vidare till Boston, här skulle vi bli kulturella.. Museum of Fine Arts stod på schemat, det var någon utställning som Ale prompt ville se (hon är den kulturella av oss), jag och Emili gick mest omkring och försökte få klarhet i vad konst egentligen är för något.. Det är alltid lite klurigt det där, vissa tavlor och fotografier är helt underbara och så vackra, medans andra ser ut som något mina flickor har gjort i skolan.. Hur vet man om det är bra eller inte? En av de frågor jag aldrig kommer få svar på..
När vi kände oss tillräckligt berikade vilket var precis samtidigt som museumet stängde och kastade ut oss, så drog vi vidare till Newbury st för att strosa omkring och dricka frappe från Starbucks..

När vi strosat klart köpte vi med oss thaimat hem och glodde på film, med tankar om att dra till en bar senare, men ju längre vi blev sittandes och ju mer vin jag och Emilia drack desto tröttare blev vi så bestämde vi oss för att hemma är bäst så det blev filmmys resten av kvällen..

Söndag gick i lördagens tecken, vi vaknade, blev hungriga, åt, blev mer hungriga, åkte och köpte pizza och massa pirate booty, glass och cola och spenderade resten av dagen liggandes i soffan och hade filmmarathon..

 
 
För att namnsätta några.. har sett alla filmer förut, förutom Desperate Houswives för de var ju säsongspremiär, men man tager vad filmkanalerna erbjuder.. The ugly truth är ju faktiskt störtskön, ni borde se den.. 


Nu tar jag helg

Poolparty hos Edith igen.. woohoo! 

I morgon fyller min VM år så då för första gången på länge ska jag hänga me släkten imorgon på dagen.. Mormor och morfar har cook-out, yummi..

Idag var det en tjej här och träffade barnen, hon ska bli våran helg nanny, seriöst.. har inte jag dom bästa värdisarna i världen när de anställer en ny tjej för att inte störa mina helger.. och jag jobbar inte ens min 45h/veckan nu längre då barnen är i skolan.. men som sagt jag klagar inte, och jag får dessutom själv välja när vi ska ta in henne och när jag vill jobba, om jag vill ha lite extra pengar vill säga..=)

måste dra nu, och ska köpa biljetter hem till Sverige imorgon när syrran e redo så vi kanske iaf kan ta samma flyg hem, skulle ju underlätta en del..

Ha en trevlig helg!

peace out


saknar Isabell mer än jag trodde..<3

Wrong decision?

Jag HATAR att jag tror på öden, att jag tror att det finns en mening med allas liv, att man får små ledtrådar och chanser och sen är det upp till en själv att ta vara på dessa eller fega ur och stanna i sin bekvämlighetszon..

Jag har skapat mig en ny bekvämlighets zon och det är mitt liv här, det är nu detta som är mitt "lätta liv", jag har allting jag behöver för att överleva, tak över huvudet, mat, ett jobb och vänner det kanske inte är allt jag vill ha men absolut bekvämt.  Jag behöver inte anstränga mig speciellt mycket utan mitt liv flyter på.. Precis så som det var i Sverige innan jag lämnade allt det för att prova mitt nya spännande, osäkra liv här i USA..

Nu är det istället att komma hem som skrämmer mig, var ska jag bo? var ska jag jobba? ska jag jobba eller kanske börja plugga? hur ska jag göra för att få en inkomst så fort som möjligt, fast utan att bli fast på ett jobb ala Mc Donalds (been there, done that)
Men är det inte fascinerande hur ens bekvämlighetszon helt huxflux blir något skrämmande och okänt..
Jag vill inte överdriva, jag menar jag vet att jag har mina föräldrar och vänner hemma och att dom ställer upp för mig, men det känns knappast som ett steg i rätt riktning att vara tvungen att flytta hem igen efter nästan 6år som utflugen..

Så efter att jag nu skrivit under för 9 månader till, känns det alltid underbart att få en lycko kaka? (fortune cookie)
med denna text;
 
It's time to get moving. Your spirits will lift accoringly.. 

chat'N with Leon part 2

Här kommer #2 i serien

Enjoy



Repja.com

Utmaning

Har inte gjort sånna här listor sen... jadu kommer faktiskt inte ihåg sist, men blev utmanad av Isse så antar att det är bara att köra..
 
1. Kärleken i mitt liv... Min familj och mina vänner, dom som alltid finns där och alltid stöttar mig i allt jag gör, älskar er så oerhört mycket <3

2. Min favoritfärg... Rosa och svart

3. Jag är fantastiskt glad... När jag omger mig av människor som ger mig energi och får mig att må bra, speciellet min familj och vänner

4. Jag vet fortfarande inte... Måste nog härma syrran här, jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor.. En av anledningarna till att jag just nu befinner mig där jag gör.. 

5. Min dröm.. resa jorden runt, träffa människor och lära mig om andra kulturer.. Jag vill hitta ett jobb/utbildning jag känner mig passionerad för och såklart att min familj/vänner ska få vara friska och leva bra liv..
 
6. Jag tror på... att alla skapar sitt eget liv, man har olika förutsättningar men med hårt arbete och höga drömmmar så kan man ta sig dit man vill.. Jag måste bara hitta min dröm..

7. Jag kommer förmodligen aldrig... Bli tillfredställd med mitt liv, jag vill alltid ha mer, se mer, uppleva mer.. Jag hoppas att jag kommer att komma till den punkt då jag faktiskt är nöjd och kan slå mig till ro..

jag utmanar mina kära kusiner Linda och Marina (vet att Marina har lagt sin blogg på is, men ett litet inlägg kan du väl göra..;) ) 


Ta hand om mig själv- dag

Idag hade jag sovmorgon.. eller ja, jag var ledig fram till 1.30 men då tog flickorna deras middagslur så är i princip ledig till 4.. och sen jobbar jag till 7.. så haft en soft dag idag..
och vad passar inte bättre än en "ta hand om mig själv dag", har inte haft det på jättelänge så det var verkligen på tiden.
Jag började med en workout i våran käre källare, sen frukost som bestod av yoghurt och annans..
Innan duschen fastnade jag såklart framför datorn pratandes me pappa och kusin Linda..<3
Dusch och färgning av ögonbrynen innan jag slängde pa ansiktsmask och fixade naglarna..
Superskön dag med andra ord =)





Titta vad glad jag blev

Filmkväll

Igår tog jag me flickorna till McDonalds där deras skola hade en foundraiser, som min VM hölll i.. Mormor kom hit och åkte tillsammans med oss så jag skulle få lite hjälp med flickorna, så vi åkte dir och käkade, fick tatueringar, köpte lotter och gjorde egna glassar.. Detta är verkligen en toppenide, att ha foundraiser på olika restauranger och samla pengar till skolklasser.. 15% av all försäljning mellan 4-7pm gick till skolan och dom lyckades få ihop lite mer än $400..

Efter att ha lagt flickorna och VM kom hem så åkte jag till Ale och hade filmkväll me tjejerna.. älskar när vi träffas mycket under veckorna, får dem att gå så mycket fortare.. jag menar Imorgon är det redan fredag igen..=)
Vi tittade på The Princess and the Frog, älskar den.. Ni bara måste se den om ni inte redan gjort det!


Red Sox game!

Nästan en vecka snare, men ni vet ju hur jag är --> lite seg av mig.

Christopher kom och hämtade upp mig 11.30 för att vi skull hinna promenera omkring i Fenway och titta lite på uppvärmingen samt nationalsången och allt det där..
Vi hade riktigt bra platser om man bortser från en påle nästan mitt ivägen för slagmannen, eller jag kunde se men inte chris..haha

 




Har tyvärr inga kort på mig, då chris inte är spec bra pa att ta kort..haha

Ediths bday party part 2

Började med poolparty hemma hos Edith och avslutades i en skrattattck i Emilias källare innan vi däckade..

Detta är vad som hände därimellan


               
    
    
    
    

Finns så många kort men här är ett smakprov iaf, resten får ni se pa facebook..

peace out

Kan inte vara tyst längre..

Har följt med en del i valdebatten i Sverige och jag blir bara mer och mer frustrerad, måsta få skriva av mig annars exploderar jag.
Jag röstar blankt när jag röstar, dels för att jag inte är 100% insatt och har därför inte koll på partierna står i alla frågor men också för att i mina ögon så är inget parti 100% för vad jag vill stå för. Jag håller med alliansen att minska bidragen, uppmuntra folk att jobba, uppmuntra företagen att anställa.. Det finns alldeles för många människor som lever pa bidrag fast dom inte behöver, men om man faktiskt inte kan jobba, eller är arbetslös och verkligen försöker få ett jobb men ingen vill anställa dig så måsta du kunna få hjälp, det är en rättighet i Sverige.

På ett sätt är det bra att sverige är svensson, alla ligger pa samma lön, det finns inga egentliga gap i samällsklasserna vilket gör att folk är varken rika eller fattiga utan alla är lagom i landet lagom.. Men och andra sidan så blir inte folk motiverade att studera och jobba hårt då det ändå inte lönar sig, 1,5 år för att bli undersköterska motiverar inte folk att plugga till 3 år till sjuksköterska när lönen är densamma när det börjar jobba. 
Självklart ska du ha en ärlig chans att tjäna pengar men och andra sidan är jag rädd att Sverige kommer bli som USA, där det är stora gap i samhällsklasserna, genom privatisering höjs priserna.. Jag är rädd att hela våran välfärd kommer att äventyras, privatskolor, privatkliniker då försvinner självklarheten i samma utbildning och vård för alla och bara dom med pengar kommer att ha råd vi andra får nöja oss med halvdan utbildning och den enda sjukvård du kan få är genom vårdcentralen.

Nu till SD, jag vet inte ens vart jag ska börja.. Dom är smarta, visste precis när dom skulle slå till och hur dom skulle göra för att få stort stöd, det skrämmande är att alla visste vad som var på väg att hända men ingen gjorde något åt det. Allt som hade krävts var att ett, bara ett av de andra partierna hade tagit upp invandrarfrågan så hade inte SD varit i riksdagen nu (nu är det ju egentligen inte så farligt då de egentligen inte har någon makt, men vi måste få bort dem till nästa val).
Sverige har genom sitt försök att vara alla till lags, trampat sina egna invånare på tårna.. Vi måste först och främst se till svenskarnas behov, sen kan vi hjälpa andra nationaliteter..
Jag är för invandring, för religionsfrihet, för kulturmixar, allt detta berikar Sverige, men vi ska inte behöva ge upp våran kultur, våra seder, våra traditioner så den dagen vi slutade ha skolavslutningar i kyrkan, sjunga nationalsången, bära blått och gult och vara stolt över att vara svensk, den dagen gjorde vi sverige till ett främlingsfientligt land.. Det är inte invandrarnas fel, det är politikernas och medias.
Jag hoppas innerligt att politikerna lär sig av sitt misstag och tar tag i frågorna dom undviker innan nästa val, om inte måste vi svenska folket tvinga dem att göra det. Vi måste få vara tillåtna att prata om problemet utan att bli kallade rasist. Först då kommer vi kunna komma fram till en lösning.

Det är det här jag menar, en av Sveriges största humorbloggar, som dessutom drivs av en tjej som inte är svensk medborgare blir attackerad för ett inlägg som detta.. Seriöst, hon är ju störtskön..


Aterkommer senare

Crazy helg.. uppdaterar imorgon..

peace out

För er som inte hängt med sen början..

hade en resdagbok inna jag startade denna blogg, därav att den bara funnits i ca 3 månader..
Så vill du läsa om hela mitt år så föreslår jag att du tittar in HÄR


boo-boo

ja det är då ingen tvekan om att jag bor tillsammans med barn, jag har en booboo och det enda tillgängliga plåstret ser ut så här..



För er som inte ser så bra så är detta ett Toy Story 3 plåster


Höstrensning

ikväll hände något som väldigt sällan händer mig, jag fick sån lust att rensa ur min garderob.. Har ingen aning om vart denna lust kom ifrån och är väldigt förvånad att den höll sig kvar tills jag var färdig, annars försvinner den alltid efter ca 10min.. En hel sopsäck fyllde jag upp, är inte det ganska otroligt att jag under 11 månader lyckats samla på mig sa mycket skit, och det var bara i garderoben.. vänta tills jag börjar gå igenom mina lådor.. men om jag känner mig själv rätt så kommer inte det att ske förens till sommaren när jag flyttar ut.. 

Och inte bara det, jag smorde även upp mina vinterstövlar så nu ser dom nästan nya ut.. Nu känns inte packningen inför Sverigebesöket lika jobbigt längre, nu hittar jag ju faktiskt det jag ska ha med mig.. woohoo
 
                                      titta vilken skillnad det blev

              

förlåt att jag inte kunde bjuda på en före-och efter bild i garderoben också men den var stökig, fråga Siri

Nu ska jag knocka kudden, tror att min sovmorgon gjorde mig tröttare än vanligt..

GodNatt folket
   

Mexicos Independence Day

Ale var lite seg med att planera våran kväll sa det slutade med att Jag, Ale och Emilia träffades på Acapulco, en Mexicansk restaurang med väldigt god mat.. Jag har verkligen upptäckt mexicansk mat under mitt år här och hoppas vi har bra Mexicanska restauranger i Dalarana, annars vet jag inte va jag gör..

Det var en trevlig kväll, även om den bara varande i 1,5timme, blev lite killprat, annat prat och Ale lyckades flörta till sig ett gratis smakprov av en efterrätt..=)

 


Vilken underbar morgon

vaknar av mig sjalv for forsta gangen pa valdigt lange och kanner mig utvilad och hyffsat frasch, ska hoppa in i duschen snart och losa det sistnamnda..
Jag alskar sovmorgon, och speciellt nar jag vaknar och huset ar tyst och tomt, det ar varsta lyxen som jag inte alls uppskattade som jag borde nar jag bodde i Sverige.. men som sagt, man vet inte vad man har forens det ar borta..haha

Jag ringde till Mormor och hade ett underbart samtal som vanligt, ringer alldeles for sallan, men det kanske ar for att varje gang jag pratat me henne inser jag hur mycket jag saknar henne och idag grat jag till och med en skvatt.. Kan knappt vanta de 2 manader som ar kvar innan jag far traffa henne igen.. Lilla mormor <3

nej nu maste jag satta fart, slanga in lite klader i tvattmaskinen och hoppa in i duschen for om en timme ar flickorna tillbaka fran gymnastiken och det ar dags att jobba i 1.5timme innan jag far ledigt i 2timmar igen.. Alskar att flickorna fortfarande sover middag ..=)

peace out



Fran Marthas Vineyard i somras.. 

Tiden gar for fort

pa bade gott och ont..
Det betyder att mitt forsta ar har snart ar over sa jag far komma hem och halsa pa allihopa, det ska bli sa underbart att traffa alla, Mormor, mamma, pappa&Lena, Lillebror, Martina, Leo, Liam, Siri, Peter, Marina for att namna nagra...
Jag ska gora sa mycket under min manad i Sverige

*Festa jarnet med Dalafolket
*Ata ihjal mig pa mormors och mammas mat
*Muta Liam och Leo sa dom lar sig saga tant Madde och ge dom ett stort inramat kort pa mig sa dom kommer ihag mig tills nasta gang
* Sitta ute pa Martinas trapp och dricka vin och snacka skit hela natten..
*Hamta Pixie
*Ata ihjal mig pa julmat och godis
*Aka snowboard
*Halsa pa Malin och traffa hennes sma prinsessor
*Ata minst ett mal om dagen hos mormor typ
For att namna nagra aktiviteter

Vet ni hur stora mina pojkar har blivit?? Nej inte jag heller.. Kunde inte ens forestalla mig nar jag idag sag relativt nya kort pa dem.. Har ju sett dem pa skype, men med dalig internet uppkoppling och kunde aldrig for en sekund forsta hur mycket dom forandrats..


 
oktober -09


och sa har skulle saklart ett nyare kort infinna sig men da min dator inte gar me pa att jag snor bilder fran Martina for att sedan lagga ut dom pa bloggen sa far ni inte se resultatet, men iaf.. Ni som kanner Martina kan ju kolla hennes Facebook istallet..

Sorry

Nu ska jag dra ivag och traffa mina latinos och Emilia, det ar namligen Mexicos independence day idag och det maste vi fira.. och inte kunde passat battre eftersom jag har sov morgon imorgon..wiiiiieee

Sa GRATTIS MEXICO!!

Ett samtal med en kar van

Nu ska jag ringa Martina igen.. ringde henne i morse men som vanligt nar jag ringer sa jobbade hon, men lovade att svara om jag ringde igen efter kl 20 svenks tid.. och det ar den ju nu.. woohoo



Nu har jag pratat me martina i timmar, sa lang tid tog det for mig att hitta ett kort pa oss..haha
Gud va jag langtar tills jag kommer hem sa jag far traffa bastaste martini och mina sma prinsar..<3
Bara 2 manader kvar..=)



 

jag skyller pa lagpris affarerna..

jag vet att jag lovade mig sjalv att inte shoppa nat mer, men va ska jag gora da? Nu borjar faktiskt hosten komma hit ocksa och da behover jag faktiskt en jacka, ett par ankelboots utan klack och nagra vardagsklanningar som jag kan ha till mina 100par leggings som jag aldrig anvander, just for att jag inte har nagra vardagsklanningar.. ja ni ser ju sjalva,  I rest my case, jag var tvungen..

En klanning, lite underklader och ett par sneakers senare kanns garderoben fortfarande lika tom.. Det positiva ar att jag bara spenderade $36.. jaa de e faktiskt sant..

For $36 fick jag:
*Ett par reebok sneakers
*Ett armband
*Tre par trosor
*En bh
*En klanning

Ar inte det helt otroligt, jag menar hur har dom tankt att man ska kunna lata bli att kopa saker da?
Och aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle vara sa lycklig over ett par skor for $7



jag sager det igen $7


skam den som ger sig

Nar jag akte till USA forra aret i September, pa den tiden min kare syster fortfarande jobbade pa MACY'S skoavdelning, tog hon med mig dit en dag for att kopa hogklackade skor med argumentet "Om du ska flytta till USA under 1ar maste du lara dig ga i hogklackat, annars slapper dom inte in dig pa clubbarna.." Ni som kanner mig vet att jag absolut inte ar den sortens tjej som anvander hogklackat.. av 2 anledningar
1. med mina 176cm ar jag redan tillrackligt lang aven utan de dar extra centimetrana
2. Jag stukar fotterna nar jag forsoker
 
Men sagt och gjort, hon slapade med mig och sag till att en kille hjalpte mig plocka ut 2 par skor som hon sedan kopte till mig, ett par bekvama (?) som jag var tvungen att anvanda pa brollopsfesten och ett par som skulle bli min utmaning "Nar du lart dig ga i dessa, kan du ga i vad som helst" lod motiveringen..

Jag har lart mig till viss del att ga i hogklackat, om man fuskar lite, du vet gar i flipflopsen fram till clubkon och sen slanger man pa sig klackarna medans vakterna vantar, man blir inslappt och sa gar man pa toa och satter pa sig flipflopsen igen.. men aldrig larde jag mig ga i mina mardromsskor, jag tillochmed gav tillbaka dem till syrran nar hon var har och halsade pa senast, visst jag alskade dem men det var ett mission impossible och jag visste att min syster kommer ge dom ett bra liv..

Hursomhelst har jag kommit pa mig sjalv att alltid ga och snegla pa hogklackade skor, onskandes att jag en dag ska krympa och lara mig ga i dem men fram tills dess sa ar det dessa mittimellan skor som galler..

   

mitt senaste inkop och jabaralskarom


Labor day!

var ju som sagt forra helgen och jag ar ledsen att jag inte har lagt upp nagra bilder forens nu..

Men nu kommer det, fran en helgalen kvall med grapeshots, peruker, stora brillor och lite strippstangs dans..

LABOR DAY at WONDERBAR!



 





Bara nagra fa kort sa ni forstar verkligen inte omfattningen av kort som togs denna afton..
Isabells sista utekvall i Boston.. saknar henne redan..<3


Swedish Girls x2

jag holl precis pa att skriva att jag glomt att beratta om Isabells ersattare men sen kom jag ju pa att det har jag ju.. iaf lite, sa att vi skulle traffa henne.. 
Och om jga ska va arlig kunde dom inte hittat en battre ersattare for Isabell.. Emilia heter hon och ar svensk woohoo kul va, jag vet att jag sagt att jag inte vill umgas me andra svenskar men hon ar ett undantag, passar an sa lange valdigt bra in i varat gang..=)  




Ediths bday party part 1

Tim fixade BBQ till Ediths 25ars dag och oj va skoj vi hade, aven om hennes fodelsedag inte ar forens pa nu pa sondag, men da ar Tim i Vegas sa vi passade pa medans han var har..
Svedkan flodade, danserna var tveksamma och jag var grillmastare av nagon konstig anledning..







 




torsdag

Haft en valdigt soft dag idag.. H i skolan sa tog me mig flickorna till lekparken innan dom skulle pa gymnastik som jag inte ens behovde aka me pa, sen lite mer ledigt nar flickorna sov och fick aven sluta tidigare nu pa kvallen eftersom dom skulle pa middag hos mormor och morfar och jag ska ut me D..

Imorgon ar det helg och som jag langtar att fa umgas me tjejrna igen, vi har ju iof varit ut varje kvall denna vecka(varav den daliga uppdateringen) men iaf och sa vill jag lara kanna isabells ersattare, en svensk tjej som verkar vara den perfekta ersattaren aven i varan grupp..=)

Ha en trevlig kvall, det ska iaf jag ha..=)


Beslutet ar taget

Efter allt velade fram och tillbaka och fram och tillbaka igen har jag nu bestamt mig och denna gang gar det inte att angra sig igen..

Jag ska stanna i USA i min nuvarande familj i 9 manader till.. Detta betyder att mitt ar kommer avslutas i juli istallet for nu i oktober.. det kanns verkligen jattebra och aven om jag egentligen bara ville stanna i 6 manader till sa var 9 manader det som kravdes for att min familj skulle behalla mej (efter mitt velande i manader)
Dom hade tilloch med precis anstallt en ny tjej nar jag klacker ur mig att jag ville stanna, efter lite diskussioner mina hosties emellan beslutade dom sig for att dom sjalvklart ville behalla mig men da i 9 manader..

Sa nu ar det bara allt pappersarbete kvar.. usch bavar mej verkligen.. inte alls skoj men kommer va sa skont nar det ar klart..=)

hur somhelst kommer jag iaf hem 1 manad inna jag borjar min forlangning sa hinner traffa allihop en vanda iaf..=)


underbara helg

Nu ar det snart helg igen men maste forst bara namna forra helgen.. gud va skoj vi hade, lordagen var helt galen, vi drack alldeles for manga drinkar hemma hos Liza innan vi drog vidare till Cambrigde for att mota upp D (min date) och Tim.. Vi kom saklart fore killarna och gick in och hade jattekul drack drinkar och dansade som idioter till old school hip hop..haha
Nar grabbarna tilslut dok upp var det sa fullt pa stallet att det kanppt gick att varken rora sig eller andas (pga varmen, no AC har inte) sa vi gick till en annan club runt hornet, det ar helt otroligt att det tagit mig 10 manader att ens fatta att det inte bara finns barer i Cambrigde utan helt okay clubbar..
Sen drog tim me alla till nat falafel stalle och blev det kycklingrulle till fyllekak.. aah vad jag har saknat att bara hanga kvar pa stan efter barerna stangt och sla sig ner nanstans for att ata och snacka skit.. det kandes nastan som hemma..

Sondag var det party igen.. jag och Edith akte och hamtade isabell pa flygplatsen( va helt underbart att traffa henne igen efter 5 veckor), akte hem till isabells hus och hangde dar, lyssnade pa musik, aterberattade allt som vi varit med om de senaste vackorna, och kollade pa typ 1500 av de 2500 kort dom tagit..
Nar det  var dags att gora oss klara for kvallen var vi for sega och bestamde oss for att stanna hemma istallet och dricka lite drinkar och kaka pizza..
Mitt i pizzan kom Ale inrusande och sparkade liv i oss andra, har skulle det ut pa club vare sig vi ville eller inte, sagt och gjort, en timme senare var vi pa vag till Wonderbar (en riktigt schysst club bara 10min fran isabells hus, underbart att vi hittade den nu lixom) dar motte vi upp D och hans kompisar.. Eftersom det var back to school party var det helt galet, sjukt mycket folk och dom gick runt me gratis shots, vi lyckades aven sno at oss peruker och sanna dar superstora glasogon.. Kvallen vart verkligen lyckad och jag ar glad vi gick ut, sista partykvallen me isabell..=(


Dagstrip

vaknade ganska tidigt imorse och gav oss ivag till providence for en liten dagsutflykt.. Maste komma igang me vara dagsturer igen, det finns ju sa mycket att se haromkring..
Providence ar verkligen en jattevacker stad och vi strosade omkring i uptown och downtown och sa tog vi oss en promenad pa Browns universitet.. Efter lunch pa china restaurant och lite snabbshopping akte vi hem igen..

Earl ar helt borta, lite blasigt fortfarande men valdigt varmt ute.. Det var inte nagot spec alls inatt, da han gick ner fran skala 1 till tropical storm, och allsta inte varre an de andra stormarna vi haft denna sommar..

Nu ligger jag och Edith i hennes sang me en varsin laptop, ska snart gora oss klara och aka till Liza dar det blir lite forfest innan vi drar till Boston for att mota upp min dejt +kompisar och Tim.. kommer nog bli en riktigt rolig kvall..=)

peace out

Earl pa ingang

Earl narmar sig.. men han har tydligen lugnat ner sig lite och gatt tillbaka ner pa skala 1 igen.. vilken kanns bra och som det ser ut nu sa gar han forbi Boston ute i havet, Cape och oarna kommer fortfarande drabbas men som sagt forhoppningsvis inte sa farligt..

Edith har typ fatt husarrest av hennes lite konstiga vp (pga att Earl kommer hit och harjar), sa istallet for att gora Boston osakert aker vi hem till henne och tar en tjejkvall me drinkar och film istallet..
och sa tar vi igen det imorgon och sondag istallet.. da forovrigt Isabell ar tillbaka i Boston igen.. wiiie fan 5veckor har gatt snabbt.. och pa onsdag aker hon hem for gatt..=(
Det ar ju labor day pa mandag sa klubbarna har stora "back to school" party som vi saklart maste titta narmare pa..





Lite skon musik som alltid en fredag till ara..=)

RepJa!

Jag bara maste dela med mej av denna.. Alltsa jag skrattar ihjal mej..

Fran killarna bakom RepJa
Som ni ocksa kan kolla upp pa RepJA.com grymt skona t-shirts



Hurricane..

hej hej..

har precis avnjutit en pizza/sallad middag har i huset, alskar nar det e pizzatime har, inte for att pizzorna ar nat spec eller sa utan bara for att mina "foraldrar" alltid bestaller massa goda sallader ocksa, aldrig bara pizza.. vilket jag tycker ar bra, det dovar namligen skuldkanslorna av att man ater pizza.. bra va.. den andar fordelen har ar att vi bestaller pizzor tillsammans vilket gor att man far lite av allt.. oerhort smart, har alltid san beslutsangest nar det kommer till att bestalla ratt pizza..
Lite san dar livsnodvandig info..=)

Okej nu till den stora nyheten har i staterna.. Det ar en Orkan pa ingang, eller ja den rusar fram over ostkusten med en valdans fart och kommer sla till massachusetts imorgon natt och da hardast mot Cape Cod.. Darfor aker min vp och morfar ner till cape ikvall for att borja med att orkanskydda huset imorgon bitti.. Huset ligger ju inte langt fran havet precis och dom varnar att vagorna kommer bli over 20 feet, forhoppningsvis blir de inte lika hoga inne i viken dar varat hus ligger.. Denna orkan ar tydligen den storsta (ar pa ostkusten vill saga) sedan 1991..
Till detta hor ocksa att det ar Labourday weekend, vilket ar den en av de popularaste helgerna att tillbringa nere i Cape Cod, da man ofta sager att sasongen slutar efter denna helg..

Hursomhelst, jag fragade hur farligt det kommer vara i Boston, da vi planerat att ga ut imorgon.. men jag vet inte.. borde val vara relativt saker pa en nattclub eller?

Nu ska jag piffa till mej lite (satta pa mej mjukisbyxor och for stor mjukistroja) och aka till ale och glo pa film..
missade tennisen igar for att istallet jobba, vilket betyder att jga e ledig ikvall istallet..

Sag forresten UP igar i min ensamhet, hur sot som helst jue.. jag grat och grat.. sen kom mina vardisar hem och tjalade, sen gick dom och la sig och da grat jag lite mer.. VARFOR har jag inte sett den har filmen tidigare?



min middag som jag hade for mig sjalv medans jag grat och tittade pa film
Tenderlion (filet mignon), potatis, aioli och gronsaker..mmmmums va gott de va
och jag drack faktiskt rott vin till det.. wow vuxenpoang till mig..

tisdag

har hangt pa poolklubben de senaste 2 dagarna, det har varit sa fruktansvart varmt har.. men hellre varme an regn.. men det ar roligt hur det ar att man alltid klagar..
Vi har haft en underbar sommar me nastan inge regn alls, da var det nastan jobbigt for jag pallade inte vara iute i solen tillslut, det var for varmt och min kropp stektes.. Forra veckan nar Siri var har regnade det i 4-5dagar och allt jag ville ha da var sol.. nu ar solen tillbaka och jag blir stekt igen och vistas inomhus hellre an utomhus.. Iaf har hemma, gar inte att vistas pa bakgarden, men sa lange vi hanger vid poolen ar det okej.. Alskar att vi har en poolklubb, vet arligt talat inte va jag skulle gjort utan den..

Idag har G nastan lyckats sabba min mobil efter en deo attack, men jag lyckades radda den, mina lakan och heltackningsmattan i mitt rum ar det varre med..haha
Sen var det middag hos mormor och morfar innan jag drog ivag pa dejt me en kille jag traffade i dimman i lordags..haha
Mamma tycker inte de va en lika bra ide som mej att borja dejta en kille nu nar jag snart kommer hem..

Ale skrev till mej att imorgon ar det Tennis i Wellesley, det ser jag fram emot..

nu kallar sangen.. God natt 

peace out

bilder fran helgen kommer lite senare..

RSS 2.0