Slö helg..

Helgen fick en väldigt jobbig tvist när Emilia ringde mig på lördag morgon och berättade att hon blivit magsjuk under natten..  Hon kunde inte ha val en sämre dag måste jag säga.. sista lektionen i skolan och födelsedag med stora planer, jag lider verkligen fortfarande med henne men det kommer som sagt fler helger men alltid jobbigt att vara sjuk på sin födelsedag believe me jag vet, tror det var 3 år sen då jag hade skyhög feber och siri kom hem till mej med mat och tog hand om mig..

Så efter skolan åkte jag hit för att tillbringa resten av helgen på soffan med min lilla sjukling.. Så nu ligger vi här fortfarande ett dygn senare och har polisskolan marathon och äter upp all mat Emilia hade köpt hem till festen igår.. 

5 dagar kvar till jag drar till NY för att hälsa på syster yster, lilla pumpkin och Lewis familjen, Mr and Mrs kommer hem på lördag så hinner träffa dem också en sväng..=) Längtar verkligen att få klappa på magen och lära pumpkin att känna igen auntie maddies röst..

  



För respekt av oss människor som befann sig i källaren denna helg laddas inga kort med oss som objektiv upp


Grattis Emilia!!!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Emilias födelsedag
HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS PÅ 22ÅRS DAGEN



Älskar dej gurkan ♥


hemmafredag..

kors i taket jag sitter hemma för mig själv på en fredagkväll.. Men det är välbehövligt för om man inte gör arbeten och läxor tidigare under veckan så blir man sittandes sista kvällen för att få ihop allt.. Har min sista lektion imorgon men läxor är det sista jag orkat tänka på denna vecka.. Har även en hel del sömn att ta igen..
Nu är iaf det mesta klart, lite finslip av presentationen men sen är jag nog redo..haha skämtade precis idag me Emilia hur överdrivet seriöst vi tar på en presentation i en aupair klass, dessa klasser är inte direkt i det seriösaste laget.. 
Skönt iaf att skolan är över för denna gång, nu måste jag bara fundera ut vad jag ska göra med mina sista credits...

min dag har annars varit ganska lång och krävande, med några ljusglimtar här och var.. Började dagen med ett samtal med mammi♥ alltid lika trevligt, sen släpade jag med flickorna till djuraffären och Target för att döda några timmar, hem laga lunch, lägga flickorna för en middagslur (slutade med att jag och VM sov i varsin soffa medans flickorna lekte med dockor) läxläsning samtidigt som jag skypade med pappsen♥ och "lagade" middag (micra chicken nuggets tyckte pappa inte räknades som att laga mat) efter middagen 3 eller kanske 4e samtalet me emilia innan det vm kom hem med oss vuxnas mat, läxläsning, packning av väska, skypedate med syrran, försök att kolla på VD (men min dator fuckar ur) så då är det bara sängen kvar då.. måste verkligen försöka få lite sömn innan morgondagen..

btw så kan jag inte få nog av M&M coconut.. Har ni provat den?



 


Min hjärna går på högvarv..

Det har hänt så mycket jag skulle vilja berätta men orkar inte.. allt från underbara skype dejter med mina latinos och fester till plugg och lååånga arbetsdagar..
Har jobbat en hel del nu i veckan eftersom min VP är på affärsresa och min vm har haft fullspäckat schema även hon.. Men extra pengar är alltid bra..=)

Jag och Emilia har fullt upp med skolarbete och födelsedagsplanerande samtidigt som jag försöker förbereda mig inför min uppkörning som kommer inom en snar framtid.. yaaay äntligen slipper jag släpa omkring på mitt pass..=)
På lördag fyller Emilia 22 och det kommer bli grymt.. Vi hade allt planerat men sen blev det några ändringar och så blev det några fler ändringar.. men vad spelar det för roll just nu ser planerna väldigt lovande ut och vi är ett grymt gäng..=)

Har haft ett långt men mysigt samtal med bästaste syster nu på kvällen.. saknar henne så sjukt mycket just nu, alldeles för länge sen jag såg henne och magen.. lilla prinsen som växer och växer.. Men nästa helg blir det NYtrip och hälsa på familjen lite..  

Nu ska jag kolla klart på Jersey Shore innan det är dags att ZZzzzZZZZ

peace out!

Grattis till mina prinsessor

Idag fyller mina små prinsessor 3år.. fatta 3 år kan knappt förstå vart tiden tagit vägen.. jag kom hit när de var knappt 20 månader.. helt sjukt.. Att ha varit med i deras utveckling och se dem förändras, alla trotsperioder och all underbara minnen.. 

Tog med flickorna på lite äventyr på morgonen, först till djuraffären som dom älskar och sen vidare till Gallerian där vi mötte upp Emilia och lilla S för playdate och lunch på Friendlys, väldigt trevligt..=)

Var på Starbucks nu på kvällen och mötte upp Johanna och Marte och vi satt och pratade om hur det skulle kännas när vi måste lämna våra familjer och hem här.. vill inte ens tänka på det, det är annorlunda än när jag lämnade Sverige för då visste jag att jag skulle vara borta en begränsad tid, detta blir svårare.. När ska jag kunna ta mig till Boston igen för att träffa min familj här igen? 
Visst jag kommer ju förhoppningsvis åka till NY iaf en gång om året, det är iaf min förhoppning och då kan jag ju självklart försöka komma hit och hälsa på, men vet att om jag har rest till NY kommer jag vilja spendera så mycket tid som möjlit med mina kära där..



Alla ♥-ns dag igår, lite överskattat enligt mig, kanske beror på att jag är singel nu, men här gör dom verkligen en stor deal av det hela.. Att vara singel är typ det värsta du kan vara på denna dag.. Bar kärlekslåtar på radion, folk som friar till höger och vänster och alla är som om de svävar på rosa moln..
Jag jobbade extra då mina värdisar ville gå ut på middag, så Emilia kom över och vi hade lite filmmys "Life as we know it" (romantisk film såklart) med popcorn och pirate booty.. Emilia fick en chokladpåse av mig och jag fick chokladkroppsgarnering av henne..haha

Lite roligt igår var att helt huxflux på alla ♥ns dag började några gamla spöken höra av sig.. alltid roande.. eller nåt.. Intressant iallafall måste jag säga..haha

Fick ett mysigt samtal nu på kvällen när jag kom hem, så nu kan jag nog sova gott inatt.. För sova är det jag ska göra nu så jag orkar upp 6.30 imorgon.. puh

Godnatt

Peace out 

Snabbuppdatering från Kanada..

Har precis kommit tillbaka från Ishotellet och måste säga att det var mäkta imponerande, lätt bland topp 5 av det coolaste jag varit med om.. vilken upplevelse..

Nu håller vi på att göra oss klara inför sista kvällen i Quebec City, en annan svensk tjej, Josefine fyller 20 idag så vi har bokat limo och ska till en av Quebecs största clubbar ikväll, är så taggad och det kommer bli grymt..=)

mer uppdatering kommer imorgon när jag kommit tillbaka till Boston imorgon kväll..

peace out!


Dan före dagen D..

Imorgon är det äntligen dags.. som jag har längtat och väntat.. Ända sedan förra årets resa har jag velat göra detta och nu är det äntligen min tur.. Imorgon åker vi till Kanada och Quebec City!
Jag och Emilia och en bunt andra aupairer och det ska bli så grymt underbart roligt.. Men såklart som alltid när det är något speciellt som ska ske så kan ju inte förutsättningarna vara perfekta, jag är nämligen sjuk.. snuvig och hostig och dan.. har inte feber längre iaf, vilket är jävligt skönt..

Helgen kommer iaf bli legendarisk och jag uppdaterar när jag kommer hem igen.. Om jag inte lyckas hitta någon dator på vägen..

Ha en underbar helg allesammans för det ska iaf jag ha..

Peace out

Last weekend

Fredagen traffades vi hemma hos Emilia, efter några drinkar åkte vi till Jillians som är en "sportbar/nattclub" med bowling, biljard och en nattclub i källaren.. Vi firade att Damla äntligen fått hennes StudentVisum så hon får stanna, senare på kvällen kom några av Damlas kompisar och drog med oss på en nyöppning av en lounge. Det var trevligt men gillade inte alls musiken där..

På lördagen var det dags att sätta sig i skolbänken igen, och att denna klass är tråkig var ingen underdrift och jag skyller allt på våran lärare som måste vara en av de skummaste personerna jag någonsin träffat..
men träffade lite sköna människor som även ska med till Quebec på fredag så det kommer lbli grymt bra..
Efter skolan blev det lite shopping innan vi åkte hem till Emilia och gjorde oss iordning inför kvällen.
Vid halv 12 lämnade vi Emilias hus och begav oss in till Boston och The District där B jobbade på något event, vilket resulterade i företräde i kön och ett bord med Champange och sprit hela kvällen..=)

På söndagen hade vi soffhäng hela dagen innan vi begav oss till Cheescake factory för Ediths middag..

Det var min helg i korta drag..

Edith ♥

Jag ligger nedbäddad i min säng, tittar på Bad girls club och hostar upp min lungor, samtidigt som jag försöker kunna andas genom min genomtäpta näsa.. Tjejerna + B och M är i Boston, spelar biljard, äter middag och dricker drinkar.. Edith åker tillbaka till Mexico imorgon...

Jag har inte så mycket att säga om det, förutom att hon betyder fruktansvärt mycket för mig och att hon kommer bli saknad.. jag har sagt allt jag behöver till henne och vi har haft vårat farväl, satt uppe halva lördagnatt och pratade och grät. Detta är absolut ett av de värsta farvälen någonsin, jag har absolut ingen aning om när jag kommer få träffa henne igen..
Vi var till cheesecake Factory igår och hade en liten farväl middag, bara jag Emilia, Edith och M, var riktigt mysigt..
Helgen var den en av de bästa, vi var samlade allihop och vi hade jättekul..=)

 
Min mat- Lax och potatismos



Berättar mer om den sen, nu ska jag sova och hoppas att jag blir frisk snart.. 3 dagar kvar till Quebec!

God Natt


RSS 2.0