Movie night

Ar supertrott sa blir ett kort inlagg..

Kom hem fran bion for ett tag sen, vi sag Inception, helt okej men lite forvirrande.. och spec utan text, saknar verkligen texten pa bion, skulle underlatta en del ibland..
Sen har jag packat vaskan igen, imorgon formiddag aker vi till Marthas Vineyard, aven om vi inte far tillgang till huset forens pa lordag.. men imorgon var enda dagen min vm's bil skulle fa plats pa farjan sa det blir hotel forsta natten..

Har Nathalie boende har nu i tva natter da hennes vardfamilj e hemma i Sverige och halsar pa, kul att ha lite sallskap.. var ett tag sen vi umgicks da bagge varit ut och rest..

Nej nu e de dags for sangen..
Kommer nog inte bli natt bloggande nasta vecka da varat semesterhus inte har nagon el, men kanske kan fa till nagot fran mobilen..
Hur som helst kommer det nog bli en valdigt mysig (las stressig) vecka utan nagon tv och data att underhalla barnen me, nu blir det att ga back till oldschool och kora sallskapsspel..


Usher e sjukt pa G nufortiden..

                     

                      

                        

kanske, kanske inte..

Ligger i sangen och halvsover och vantar pa att Max forhoppningsvis ska komma online pa skype.. Det var nagra veckor sen vi skypade och aven om vi faktiskt fortfarande haller kontakt genom mejl sa e de inte samma sak..
Behover prata av mej och fa lite kloka rad som vanligt..haha fattar inte hur han alltid kan va sa realistisk och ta ner mej pa jorden nar jag glider ivag..



Fortfarande ingen Max, hmm antar att jag maste ta tag i stadningen av mitt rum.. Det ar KAOS har just nu.. 2/3 av min garderob ligger utspridd over golvet och maste ga igenom vad som ska tvattas och vad som ska in i garderoben igen.. Imorgon maste vaskan va packad igen for fredagmorgon aker vi till Marthas Vineyard, *pust* att leva i en resvaska e verkligen ingenting for mej..


 

Lazy ass..

Det ar precis va jag ar.. Fattar inte, fortfarande noll sjalvdisiplin.. Skulle ha ringt till CC kontoret igar och sen idag igen men har jag gjort det? Nej sjalvklart inte..
Men imorgon lovar jag att jag ska gora det, for jag maste.. kommer aldrig fa en ny familj med en ansokan som min, maste uppdateras snarast.. Och sa maste jag komma ihag att skicka mejl till nagra LCCer i CA, fick det tipset igar av en annan aupair, ska tydligen kunna underlatta familjesokandet avsevart..

Idag har vi hangt pa pool klubben, helt underbart, eller ja lite halvkaos som alltid nar alla 3 barnen e med men det far man rakna me.. Men det ar skont att ha nagonstans att aka dagar som dessa, det ar alldeles for varmt att vara hemma pa garden..

Igar hade vi en liten atertraff pa karaoke baren vi alltid besokte forut, va ju ett tag sen vi var dit men igar var det alltsa dags igen.. och det va helt okej aven om jag var skittrott och lite halvseg efter natten innan och hemresan..

Men helgen var helt underbar, hade verkligen skitkul men sjalvklart trakigt att det va sisa gangen jag och Isabell festade ihop pa amerikansk mark.. Nasta gang blir forhoppningsvis i Sverige..=)
Vi spelade beerpong och vart alldeles for fulla och satt uppe heloa natten och snackade me Isabells vardforaldrar..

Lordag, akte till Framingham for att packa om vaskan sen vidare till NY.. lordag= ingen trafik= FALSKT och annu varre var det nar jag akte hem igar..
Nar jag om till NY akte jag och halsade pa syrran pa jobbet innan jag drog vidare till kopcentret (var tvungen att slosa lite pengar, hade inte varit i en kladaffar pa over en manad..) 
Sen hem, dricka vin och marinella, ata mat och kolla pa film halva natten innan killarna va tvungen att ha pepptalk me O som hade lite kalla fotter infor den stora dagen..;)

Sondag, dagen D.. vaknade alldeles for tidigt, panikshoppade brollops present sen hem och gora oss iordning innan vi stressade ivag till Kyrkan..
och brollopet da? sa vackert, T grat hela cermonin likasa alla andra tjejer inklusive mej..
Och festen efter var galen som alltid nar hela ganget samlas ar sa glad att jag halvt om halvt crashade brollopet.. haha
men som Mrs Lewis aka min 3;e mamma sa, "men saklart att du ska vara har, du e ju familj.. Nufortiden sager
jag alltid att jag har 3 dottrar, och sa visar jag kort och da hojer dom andra alltid pa ogonbrynen, haha"
   

hahah hon e sa skon.. och jag ar sa tacksam att min syster hittade en superkarl me san underbare familj, kanner mej verkligen som hemma dar, och det far jag minsann hora varje gang jag kommer dit ocksa..;)



jag och mina systrar <3

Torsdag 22 juli

Ikvall har jag jobbat extra sa mina vardforaldrar, H och morforaldrarna kunde ga ut och ata middag.. Jag var ganska orolig tidigare da detta skulle va forsta gangen jag skulle lagga flickorna for natten (middagsluren ar inte samma sak) och spec eftersom dom inte varit pa sitt basta humor under dagen..
Men hor och hapna dom kunde inte ha brytt sig mindre att huset var tomt nar dom kom upp fran deras bad, och att sedan sitta och gunga mina prinsessor, prata och sjunga svenska vaggvisor var jattemysigt.. och sen somnade dom utan att ens klaga lite grand att jag lamnade rummet.. 

Det ar sadana har upplevelser som gor mig stolt, som gor mig lycklig och som gor mig ledsen.. 
Jag vet hur mycket barnen alskar mig, men det ar smasaker som dessa som verkligen bevisar det, som visar att dom accepterat mig till 100%, att dom ser mig som en i familjen och det gor det sa mycket svarare att veta att jag snart maste lamna dem..


Idag vid middagen borjade M helt appropa ingenting att sjunga "En kulen natt" haha vi har sjungit den som galningar denn sommar och det ar sa gulligt nar hon hittar pa egna ord for hon inte vet vad som ska sjungas.. Jag smalter, men nar hon sedan ropar Bajs efter sa forbytts mina kanslor..haha
Hon ar verkligen for smart for sitt eget basta.. barnen ar inne i poop och pee-aldern sa allt ar poop och pee, och varje mening innehaller nagot av orden.. jag tyckte det var en smart ide att saga till H att han borde saga bajs istallet for da fattar ingen vad han sager och sa kan det vara varat hemliga sprak som bara vi kan, men M snappade tydligen upp ordet och sitter numera alltsa och vralar BAJS nar nagon gar forbi pa stranden..

Imorgon ar det fredag, min sista dag i Cape Cod och Isabells avskedsfest..
Skulle aven ha varit den nya au pairens valkommsfest, men eftersom hon pga hemlangtan efter en dag pa trainingschool valde att aka hem sa finns det ingen ny aupair for tillfallet sa da blir det bara avskedsfest, vilket ar trakigt, hade ju varit skoj att traffa den nya tjejen, kommer bli betydligt svarare att fa kontakt me henne om det inte sker genom Isabell..

Pa lordag aker jag till NY igen..=)
Brollop star pa schemat och det kommer bli galet, langtar verkligen.. ar bara lite ledsen att mohippan och avskedsfesten skulle hamna pa samma dag, har ju alltid dromt om att lara mig hur man anvander strippstangen..haha 

Jag ar tillbaka i Framingham (har inte varit i det huset pa en manad) pa mandag, vill bara forbereda er, tror namligen inte uppdateringen over helgen kommer vara sa imponerande, precis som vanligt..;)

Men ha en trevlig helg, vad har ni for trevliga saker inplanerade?

  

zzzZZzZzZz...

jag ar saaa trott, skypade nyss med Isabell, Ale och nan ny tjej som jag tydligen ska fa traffa pa fredag, pa Isabells Avskedsfest.. usch vill inte tanka pa det..

Jag letade pa mitt gamla CV och gjorde ett halvhjartat forsok att uppdatera det, men det kanns sa langt i framtiden aven om jag vet hur fort manaderna gar och jag maste ha en backup plan om jag inte skulle hitta en ny familj..
Sa nu ar det dags igen, gora det jag hatar mest i hela varlden.. ta tag i saker.. inte riktigt min grej, och nu maste jag in pa alla dessa bemannings hemsidor och uppdater min profil och bli stammis pa ams.se..
Har nagon nat jobb till mig vore jag valdigt tacksam!

Jag skulle ocksa vilja ha hjalp med hur man hittar jobb i ex, Norge.. har ju funderat och kanner att jobba arselet av mej under en period for att sedan kunna resa lite mer ar det som kanns mest lockande, ar fortfarande inte mogen nog att sla mig till ro med ett fast, heltids jobb..

Idag har vi forovrigt varit pa en teaterforestallning, Askungen, var inte speciellt imponerad och inte barnen heller sa vi akte och kakade lunch pa ett mysigt hak innan showen ens var slut..
Hela eftermiddagen var det havet som gallde, det ar nagot sa fruktnsvart varmt och kvavt har just nu, man kanner hur alla thunderstorms ligger i luften.. Det har tydligen varit en tromb i CT idag och ett valdans askovader uppe i Bostonomradet, annu en gang klarade sig Cape Cod..
Lyckades saklart branna mig under de fa timmar jag var i solen, men jag har bara mig sjalv att skylla da detta var forsta dagen helt utan solskydds faktor..

Nu ska jag sova, har egentligen sovmorgon imorgon men alla scheman ar som bortblasta harnere och dessutom sa har jag nu fatt ledigt pa mandag sa jag kan ha riktigt roligt pa Okeeffe och Tanishas brollop pa sondag..yeeyy!
Sa en sovmorgon kan jag faktiskt avsta.. ;)


Idag har jag aven klattrat i trad..

Har antligen borjat anvanda min kamera flitigt nu, det slog mig idag att jag bara har 2 dagar kvar i detta otroligt vackra hus, pa denna otroligt vackra plats, sa nu ar det minnen som skapas..

Godnatt!
 
  

Let the search begin..

Jag har borjat fa beslutsangest igen.. FAAN! va e de for fel pa mig egentligen.. att det ska va sa javla svart att ta ett beslut och sta fast vid det.. undrar vad det ar jga e sa radd for??

TACK Syster Isabelle for att du alltid finns dar och lyssnar nar jag babblar pa helt osammanhangande i timtal, aven om du inte tror att du hjalper mig sa gor du faktiskt det.. Ofta maste man bara saga alla alternativ hogt for att fa ratsida pa problemen..

Nu har jag iaf skickat in min nya ansokan till Cultural Care men kanner mig inte super nojd, det gick inte att ladda upp bilder och kunde avslutat min personliga brev pa ett battre satt, hoppas man kan andra det efterat..

Sa imorgon ar det forhoppningsvis igang.. Jakten pa en ny familj i soliga Kalifornien..YEAH!


Thunderstorms..

Idag kom det forsta askovadret hit, det har varit en hel del runtomkring men aldrig drgit in over Cape forens idag..
Det regnade, blaste, askade och blixtrade i nagra timmar, men har ar det inte direkt som i Sverige, eller iaf som jga e van me..


Alltid i Sverige nar det var ovader sa stangde man av datorn och tvn, undvek att prata i telefon och var man hos mamma sa drog man aven ur strommen till alla elektroniksaker man kunde hitta (bara utifall blixten skulle sla ned)..
Jag vet inte om detta var ett overdrivet beteende eller om amerikanarna underskattar blixten eller om USA faktiskt ar mer utvecklat an sverige (vilket jga betvivlar), men hursomhelst.. Askovadret drar in, mitt i lunchen och vi springer ner pa starnden och samlar upp alla saker vi har liggandes overallt, springer in och fortsatter som vanligt..
Barnen tittar pa tv, mamman sitter vid datorn och telefonen gar varm..
jaha, inga atgarder har inte..
Nar vi var i Chicago, lat till och me foraldrarna sina barn leka under traden (detta ar total okunnighet, sa mycket vet jag iaf) men anda..

Jag och min Isabelle disskuterade detta och hon sa att aven hon disskuterat detta me hennes man och det han sa va; Men alla hus har ju askledare..

Nagon som har battre koll pa detta an mig, far garna skriva en rad.. Allt jag vet ar att jag inte riskerar min dator, sa den far fint vara avstangd och stromlos nar molnen leker kull dar uppe..



Some pics..

Ja eftersoim jag aldrig lagger upp bilder pa FB nu fofortiden sa far jag val iaf se till att det finna lite farskt har for den som ar intresserad..

Sa Silver Bay Au pair kurs utanfor Albany, NY

Enjoy!

 

 
 

  

 

Ett litet smakprov pa hur min helg sag ut.. Vet att bilderna inte ger stallet rattvisa men det ar sa otroligt vackert dar, med sjon totalt omgiven av berg..

And I'm done!

ANTLIGEN! nu har jag alla mina 6 credits sa nu ska jag skicka in min nya ansokan imorgon.. wiieehoo antligen borjar jakten pa en ny familj i CA..

Helgen var kul och battre an jag forvantat mej, och definitvit lattare.. trodde aldrig att det skulle vara sa enkelt och inte spec jobbigt alls att samla ihop mina credits.. och jag larde mej till och me lite saker iaf..

Vi var 5 tjejer som akte i varan bil, 3 fran MA och 2 fran NH, jag kande ingen av dem men har haft lite kontakt pa mejl och dom verkade trevliga innan och vi hade det jattekul ihop..
Sa vi tog vagen over New Hampshire och Vermont och det var verkligen jattevackert.. Vi kom fram runt 7pm efter nagra stopp pa vagen..
Silver Bay ligger i Silver Bay Albany bredvid den stora sjon Lake George som ar helt fantastiskt vacker, och helt klar, man kan se sina fotter pa botten nar man har vatten upp till huvudet, skitcoolt..

Vi fick vara rum, skrev upp oss pa vilka klasser vi skulle ta och gick upp och duschade innan vi gick till matsalen och at middag, sen var vi lediga till 10pm da vi hade genomgang av "lararna", reglerna och hur Silver Bay fungerar sen sovdags.

Lordagen rullade pa me lektioner innan vi fick ledigt i nagra timmar sa vi kunde ta en kajaktur och bada lite,
sen middag innan hela stallet slacktes ner, stromavbrott tack vare att ett trad fallit ned over ledningarna (kandes lite som sverige)
Vi aupairer skulle efter middagen ha en ofrivillig teatershow for personalen som nu fick goras i morker.. det var faktiskt riktigt kul och jag hade rollen som ett springande trad..
Efter varan show var det meningen att personalen skulle ha en show for oss men pga stromavbrottet sa blev det installt likasa varat disco som dom anordnar pa lordagkvallarna, istallet blev det "lara kanna varandra" lekar och bonfire pa stranden me gitarrspelande och smors atande, vilket var riktigt trevligt tills den "ordinare personalen" (dom som jobbar dar hela sommaren, i kok/stad m.m) kom och avbrot.. Dom var riktiga partypoopers och forsokte ragga me sig alla tjejer, men dom lyckades inte utan fick vackert sitta och titta pa oss pa avstand.. var lite roligt for jga trodde att dom kande varandra me tanke pa att vara larare ar dar 1gang/manad, men tydligen sa gillar dom inte den ordinarie personalen, men det gor inget for det gjorde inte jga heller.. spec inte efter kommentaren utav en av tjejerna i koket som tydligen fatt rollen som korv vakt da tydligen korven var barnens mat, och alla vuxna gick och at av den..

surpuppa- Ar du verkligen 12 eller yngre?
jag- Vaa??
surpuppa- jag fragade, ar du verkligen 12 eller yngre?
jag- vada ser det ut som de eller?
surpuppa- nej de va de jag tankte, korven ar fakriskt for dom som e 12 eller yngre..
jag- jaha da far jag val ata dom vuxnas mat da!!

karring! och gissa hur det slutade, alla barnen at revbenen som serverades sa de fick kasta massor av korv..HAHA

Sondag och vill inte ga upp kl 7.45, da jag varit vaken halva natten, for varmt och for radd, tror ni inte att dom var tvungna att beratta spokhistorier om huset vi bodde i.. great, jag inbillade mej att vi hade ett spoke i varat rum, och vackte dom andra genom att tanda lampan kl 2.30am, for att sedan skylla pa att flakten lat for hogt sa jag var tvungen att skruva ner den och behovde lampan for att se..
Efter frukosten var det dags for fotbolls historia, trodde vi.. men det slutade me att vi spelade i 40min istallet, vilket var riktigt roligt, var ett tag sen och hade min kondition varit snappet battre och temperaturen varit snappet lagre hade jag nog gillat det extra mycket, men i halvtid ville jag bara do..
Sen direkt fran fotbollsplanen till en lektion om hur man lar sig andra sitt tank med tid och pengar.. det vi larde oss va att om man inte gar till starbucks varje dag och koper en frappe or whatever for $4 sa har man sparat $800 pa ett ar om man lagger dom i en burk och inte anvander dom till annat vill saga, sen spelade vi monopol resten av tiden.. Lektionerna ar ju som sagt inte super seriosa..

Sen lunch och hamfard.. laaaaang hemfard men trevlig och vi stannade pa nagra stallen aven pa vagen hem for att avnjuta George fran olika vinklar..

Nu ar jag tillbaka i Cape huset och funderar pa om jag ska byta rum da en myra i XXL storleken klattrar upp i min sang hela tiden, spelar ingen roll hur manga ganger jag sopar ned honom i golvet, undrar om det ar fo att jag har jordgubbar pa mina sangklader och han tror att dom ar akta?! eller sa ar han bara sallskapssjuk, vilket som,sa ar han inte valkommen i min sang..

Peace out

Nedrakning 5 dagar till isabells avskedparty, sen 5 veckor innan vi har 3 dagar innan hon aker till Osterrike for gott.. kommer bli saaaa tomt..

Mer action..

Idag nar jag tog barnen pa en strandpromenad sa gjorde vi tva hemska upptackter..
Nu maste jag forst bara forklara hur det ser ut harnere.. Vi bor alltsa vid havet, men bakom varat hus gar det en a.. sa vi har alltsa vatten pa bagge sidorna av huset.. och foljer man stranderna sa mots an och havet.

sa vi borjade promenaden pa a sidan men pga valdiga vagor och hogt tidvatten igar sa e stranderna ganska ackliga nu, massa sjogras och skit..
Sa vi gar dar, barfota och pratar och leker, jag tittar pa sanden och ser massa hal overallt, lite konstigt tankte jag men sa brydde jag mig inge mer om de forens jag sag lite langre bort hur hela stranden rorde sig..
I dessa hal bor det tydligen sma krabbor.. Jag ser alla skrackscenarion du kan tanka dig framfor mig och skyndar att skicka barnen upp over sandbanken sa vi skulle komma till havs sidan av stranden, sagt och gjort..

Vi fortsatter varan promenad och plockar snackor och sjunger, nar H plotsligt ropar "kolla dar".. jag tittar och vad ser jag... EN DOD SAL uppskoljd pa stranden! Fuck fuck och ater fuck.. sal=vithaj var allt jag kunde tanka.. forsokte halvhjartat overtala flickorna att det var skrap och lyckades annordna en loptavling hem sa vi skulle komma ifran salen sa fort som mojligt..
Jag kommer hem och springer genast och berattar for morfaraldrarna om varan upptackt.. Grejen ar att jag skulle inte bry mig spec mycket om det inte var for att salen var inte helt intakt, den saknade namligen sitt huvud..
Jag vet att hajar inte direkt attackerar huvudet forst men anda.. nanting har atit pa den stackars salen..

Hursomhelst sa ringde dom till natt marinkontor, men dom sa inte vi behovde oroa oss..
Jag hoppas att dom har ratt och att denna lilla sal var ensam och helt vilse, det sista jag behover e att oroa mig for hajar ocksa, jag som redan e livradd for vatten..



Dom ar ju sa sota, men det racker me alla aggressiva krabbor vi har, dom ar tillrackligt att oroa sig for nar man badar..




 

sneak peek..

pa en del av helgens bravader.. som vanligt har isabell andra halften av korten sa de kommer sa smaningom..
Kallar detta fotoinlagg En helkvall i Malden (kommer du ihag mammi, det var dar mitt ute i ingenstans som ni spenderade nagra dagar) 

 
Jaimez lagade planten(mat banan) och nan supergodkyckling i friterat brod





sa har kom ett litet smakprov pa vad som forsigick aven om dessa kort inte ger kvallen nagon som helst rattvisa, bland aktiviteter jag inte kommer lagga upp bevis pa har finns bla, nakendopp i grannens pool och sedan streaking gatan hem igen eller det faktum att killarna anordnade massagetavling sa vi flickor fick avgora vem som har basta tekniken.. och far absolut att inte glomma frugan, den forbjudna plantan.

Da var det dags att ga tillbaka till skolbanken..

men bara for en helg och nagra hemuppgifter vi har innan helgen..
Usch, pust och ston.. ar fortfarande lika skoltrott och hatar laxorna, kanske beror det pa att det ar helt meningslosa amnen att skriva om.. tror faktiskt det.. Nu innan fredag ska jag skriva 5 sidor om mitt liv?! och 5 sidor om en plats, eller en hogtid, eller en person etc.. Jag blir helt matt, 5 sidor?? seriost jag hade kunnat skriva ihop mitt liv pa 1,5 och anda gatt in pa detaljer..

Nu pa kvallen har jag forsokt skriva klart uppsatsen om mitt liv, (ar inne pa sida 3 sa fortfarande langt kvar) medans jag var barnvakt da de andra vuxna gick ut och at middag.. och efter att ha burit upp H och satt igang ironman som han skulle somna till och organiserat ihop alla mina saker i soffan sa jag kunde kolla pa tv, skriva uppsats och ata samtidigt sa borjade H ropa pa mig.. sa mycket for en lugn kvall med barn som borde sova stupa i sang efter dagens aktiviteter.. men nejda, slutade me att vi bada somnade i mina vardforaldrars sang och jag vaknade nar alla kom hem igen.. jaha annu en kvall utan speciellt mycket gjort..



Och medans jag slavar pa aupair skolan sa aker mina kompisar till Marthas Vineyard och gar pa Common konsert med backstage pass.. men int e jag bitter for de.. nej abslout inte..

lite action iaf..

Glomde ju beratta den stora nyheten har i Cape Cod, dom har sett en ny vithaj alldeles for nara stranden, dom finns utanfor Chatham (dar Emilie bor) eftersom dom har en hel del salar dar. Men nu hade alltsa en Vithaj foljt efter salarna in pa grunt vatten.. lite laskigt men samtidigt valdigt spannande..
Det roligaste ar att min VM som redan ar livradd for hajar har nere (pga filmen hajen (jaws), da den spelades in utanfor marthas vineyard) och den har nyheten gjorde det inte battre.. 

Vi hade en rolig konversation imorse efter att ha sett pa nyheterna..

Jag- jag vill ocksa se hajar... Har dom sanna dar Valturer fast for hajar?
VM- Nej, det har dom verkligen inte, dom vill ju ha bort hajarna inte locka till sig dom..
Jag- men vada da? ah jag vill iaf se dom.. hur ska man gora for att fa se dom?
VM- du kan ju prova att satta pa dig svart vatdrakt och ta en surfbrada och simma med salarna..
jag- men vill ju inte bli uppaten bara titta pa dem.. har dom inte nagon san dar bur som man kan aka ner i for att se dem riktigt nara?
VM- va e de for fel pa dig?? racker det inte med att du hoppade ut fran ett flygplan??



sa om ni kommer till Cape och inte vill bli hajmat, hall er borta fran salarna.. Det kommer iaf jag gora..

Simma lugnt

I eat horse and Im proude of it!

satt och funderade pa vilka underbara veckor jag haft harnere i Cape Cod.. Jag vet att jag skriver mycket om hur fantastiskt det ar harnere men det ar bara for att det verkligen ar det.. fraga pappa och Lena, dom fick prova pa en dag iaf.. och den andra anledningen till att jag bara skriverom hur fantastiskt det ar har ar for att det inte hander sa mycket, har helt enkelt inget annat att skriva om.. 

Forutom en ganska komisk konversation mellan vardmorfar, jag, isabell och min vardmamma(pa ett horn)..

VMF- har fortfarande problem att forsta att du verkligen ater hast, det ar ju som asienlanderna, fast dom ater hund..
VM- men geee dej nu.. Forlat madda, skulle aldrig ha sagt nagot till honom..
Jag- de e lugnt.. men det ar ganska konstigt nu nar jag tanker pa det..
Isabell- vada?
Jag- mina forladrar sa ju valdigt sent att det faktiskt var hast, dom kallade det gustavskorv tills vi redan tyckte om det..
Isabell- vada? gustavskorv vad e de?
Vmf- HAST! visste du det va? att din kompis ater hast..
isabell- vada, nu hanger jag inte me, vada hast??
Jag- Okej jag erkanner, JAG ATER HAST!
Vmf- haha jadu isabell det ifragarsatter eran vanskap va? gor det inte det?
Isabell- va nej det gor det inte.. eller vada?! Borde det gora det?
5min senare
isabell- varfor ater ni hast?!

hahaha det ar sanna har tillfallen jga alskar isabell.. hon e sa rolig.. kommer verkligen sakna henne, bara 1,5 veckor kvar och bara en sista natt innna hon drar till CA och hawaii i 5 veckor.. kommer verkligen sakna henne aven om vi haft vara fighter.. har helt serisost aldrig brakat med en manniska sa mycket som vi har brakat, tjaffsat och irriterat oss pa varann, men samtidigt forstar vi varann battre an manga andra och nar vi ar sams sa har vi sa sjukt kul ihop och vi kompletterar verkligen varann..

Bara en snabb update om vad som hander i mitt liv..
maste skriva 2 uppsatser pa 5 sidor var tills pa fredag da jag aker till skogen utanfor Albany, NY och tar mina sista credits sa jag kan borja leta ny familj..
 annars rullar dagarna pa som vanligt.. har traffat en nanny som ocksa kommer va har nere nasta vecka och vara barn kanner varann, kan vara nagon att fordriva tiden me, hon verkar trevlig..  
helgen som var var galen och vet inte om jag ens borde prata om den har.. valdigt intressant iaf och givande, inspirerande eller nat.. hade iaf valdigt trevligt med folk annorlunda de jag i normala fall umgas med..

Nu maste jag ga tillbaka till mitt skrivande..

peace out

Saknad av nagon iaf..

Glomde totalt att beratta att igar fick jag ett vykort fran Sverige, det var fran damen i Enviken som jag jobbade hos innnan jag akte.. Hon skrev att hon saknade mig och att hon sett pa kronprinsessans brollop.. 
 
Detta gjorde verkligen min dag, var sa kul att fa en Sverige halsning och spec att den hade hittat sig hela vagen ner till Cape Cod.. Sa nu vet ni andra vad lite det kravs for att halla mitt humor uppe.. Mer vykort till Madelene!



Och nu maste jag tydligen gora rabarberpaj till min v familj ocksa..;)



Akta Dalkulla..

Min alskade storasyster blev storstadstjej och amerikaniserad for lange sen, men ibland, men inte allt for ofta sa lyser dalkullan igenom och da kan jga inte annat an att skratta.. Som ikvall tex, under ett av vara alldeles for langa telefonsamtal som hon plotsligt klacker ur sig " Da ska jag satta pa mig en trasko och sparka honom i arselet" hahaha en trasko.. ja mer dalkulla an sa blir det inte..

Jag saknar min syster sa mycket men nu ar det bara 2 veckor tills jag far traffa henne igen, och da blir det fest och stoj for Tanisha och Okeffee gifter sig.. wiiehoo

men innan dess blir det weekendbesok i Boston och en aupair kurs sa jag antligen blir klar me mina credits och kan borja leta ny familj..

Idag var vi som sagt i Nantucket, tog varan bat dit och det tar ca 50min i full speed 50miles/h och det var en ganska jobbig resa.. Visst jag alskar baten och jag alskar att aka fort med baten, men 50min var for lange att skumpa och halvt flyga runt i baten och for att inte tala om 50min tillbaka hem igen.. Och om jag ska va riktigt arlig blev jga till och me lite aksjuk (kallar det aksjuk istallet for det var samma kansla som av bil- och karusellakning, jag blev inte att ma illa av en lite guppande bat, detta var illamaende for att min fullproppade mage vandes upp och ner i 50 min)..

Hursomhelst sa gillar jag vad jag sag av Nantucket och det ar tydligen dar jag ska enligt min syster dra mitt stra i stacken till familjen (biologiska familj) och hitta en rik snubbe sa vi kan resa med klass i framtiden.. jaha, sa det ar sa det fungerar om aldsta systern redan ar gift och lillebror inte kan salja ut sig som toyboy sa maste tydligen jag ge upp hoppet om riktig karlek for att vi ska kunna ha en ett minikryssnings fartyg och privatjet.. Nantucket ar namligen en av USAs rikaste postnummer aven Osterville som ligger 5min bort ligger i topp 3, sa det ar hit ni ska komma tjejer om ni hellre tar pengar an karlek (eller ja vem vet ni kanska far jackpott och lyckas med bagge)..

Forlat for att jag kommer av mig hela tiden, men iaf.. jag gillar Nantucket men det ar verkligen rikemansstalle, batarna som ligger i hamnen ar sinnessjuka och affarerna ar superdyra och sa klart sa kryllar det av markesbutiker.. Efter lunch, snabbshopping och glass sa beslutade min vp att jga inte kunde lamna Nantucket utan en troja for hosten, (vet inte om han glomt bort att jag forhoppningsvis befinner mig i CA och inte behover en troja) men iaf sa han sa till de andra att vi traffs i baten for har skulle jag och han shoppa.. sagt och gjort sa blev det en akta Nantucket troja tilloch me fargen ar Nantuckets farg (solblekt rod, kallar dom den, det ska tydligen se ut som man har varit pa on sa lange sa trojan blitt solblekt?! amerikanare, ja jag sager da det..

Saklart ville min kamera hellre stanna i Cape Cod an att skumpa runt pa havet sa inga bilder blev det, men jag ska absolut forsoka ta mej dit igen..=)

Har har ni iaf min nya rikemanstroja $75 kostade den, tur att jag slapp betala..;)





Gute Nacht meine Liebe som mina tysktalande vanner skulle ha sagt.. 
   

Allmänbildad.. Ja Tack!

har haft en hel del diskussioner med min vardmorfar idag, det ar alltid lika kul.. Han ar super allmanbildad och tvattakta amerikan och sa jag icke allmanbildad och glomt det mesta jag larde mig i skolan..
Vi hade lite diskussioner nar Isabell var har under helgen bla hur invandringspolitiken och hur folk i allmanhet ser pa invandrare i Osterrike me tanke pa Hitler (ja han var osterrikare for er som missat det)

Sa nu for att fortsatta detta fragade han hur varan andra varldskriget utbildning (eller historieutbildning over huvudtaget) ser ut i Sverige.. Om USA ar lika mycket hjaltar i vara bocker som i Amerikanska..
For att sedan ga in lite mer pa ren militar/krigs politik.. det var valdigt intressant och jag tycker verkligen om nar vi sitter och disskuterar olika amnen och tittar pa skillnaderna mellan vara lander..

Dagen har annars varit lugn och varm, men lite vindig iaf.. Vi var ute me baten pa formiddagen och akte till en strand i Falmouth (dit aven Joe tog oss me hans bat) och slappade dar i nagra timmar..
Till middag at vi scallops (kammussla).. och for forsta gangen lagat mat till familjen, eller ja, jag tillagade potatisen (som numera alltid finns hemma, efter att jag forra vecka bokstavligt talat at upp all potatismos som tillagades for middag) jag gjorde klyftpotatis som inte hann bli 100% klar men dom tyckte om den anda..

Hursomhelst sa satt jag och tankte idag pa alla saker jag har upplevt och provat pa.. 
Atit alla sorters skaldjur och aven hummer (som jag alltid tyckt varit sa lyxigt)
sett alla dessa otroliga platser (men har mycket kvar att se)
hoppat fallskarm
spelat paintball
akt vattenskodor
suttut pa stranden och haft bonfire och grillat marshmallows (tilll smors)
lart mig badass sjalvforsvar
traffat galna och helt underbara manniskor (en del, nya vanner for livet)
bott i denna underbara familj och fatt varit del av hela familjen under 8,5manaders tid
festat me kandisar (jaja skateboard/snowboard eliten iaf)
sett otroliga soluppgangar och solnedgangar 
ar bara en del av alla minnen jag kommer ha fran mitt forsta ar i USA..

Jag ar sa tacksam for mitt liv och sa tacksam mot mig sjalv att jag faktiskt tog det har klivet.. jag behovde det verkligen..
Nu min sommar i Cape Cod ar en verklighet jag troligtvis aldrig kommer fa uppleva igen, jag lever i en drom..

Jag alskar verkligen USA och detta ar kommer jag minnas forevigt.. nu hoppas jag bara pa att jag ska lyckas hitta en ny familj for ett halvar, jag vet att vissa inte forstar varfor jag vill stanna langre, men det ar for mig jag gor detta, ingen annan.. sa det ar okej om ni inte forstar..



Sorry men min kamera ar tydligen ocksa pa semester, har inte blivit sa manga kort tagna senaste tiden..

Dags att sov i morgon blir det dagstrip till nanucket, annu ett stalle att bocka av..;)

GODNATT


en bild sager mer an tusen ord..

isabell har alla roliga kort sa innan jag snott dem av henne sa far ni noja er me dessa..=)

 

 
vacker solnedgang


Vi pa BBC

vattenskidakning

varan 4th of July lunch

Pa vag tillbaka fran Marthas Vinyard (huset i bakgrunden ar det vi ska bo i forsta veckan i aug)

pa narmare hall..


Btw sa har jag pratat med bagge mina vardforaldrar och dom tar mitt beslut bra.. kanns skont och min vardmamma verkligen stottar mig.. Jag har bestamt mig for att forsoka hitta en familj i CA, lyckas jag inte kommer jag hem.. annars blir jag borta 6manader till.. Jag har bestamt mig, nu kan inget fa mig att andra mig..

nu ska jag sova.. GODNATT! 

Jag smaaaalter bort..

men ar iaf glad att jag ar i Cape Cod och inte i Boston, bara tanken pa att tillbringa dagen pa varan bakgard far mej svettas..haha just nu ar det ca 35 grader och nastan vindstilla (vid kusten det alltid blaser vid annars)..
Sa ska springa ut och slanga mej i havet sa fort jag skrivit detta inlagg..=)

Helgen har varit underbar och Isabell mer eller mindre bosatte sig har isatllet for i hennes familjs hus, men sa hade vi ju en kock ocksa, sa bara maten var vard att byta familj for ett tag..

Fredag gick jag, Isabell och Larissa ut i Hyannis och hade riktigt kul, traffade mystiskt pa Matt och Co som vi traffade pa the Beachcomber for nagra veckor sen och kvallen slutade me sambocca shotar innan vi begav oss hemat igen..

Lordag beachhang, battur och massa god mat innan vi skjutsade hem (till sommarhuset) Larissa som skulle jobba sen tillbaka till mitt hus for drinkar och middag innan jga och Isabell skulle bege oss tillbka till Hyannis for annu en galen natt.. Men efter en hel dag i solen, och massa oldrickande (och det valdigt konstiga faktumet att kocken foljde me oss ut) gjorde kvallen inte fullt lika rolig, vi drack nan ol innan vi bestamde oss for att ringa varan favorit taxichaffis har nere, Honest George for skjuts hem.. (Han ar varan favorit for hans klockrena kommentarer och for att han alltid kor oss for halva priset, men ar ganska saker pa att det sistnamda ar den storsta anledningen)

Sondag (4 July) alltsa den viktigaste festdagen pa hela helgen, vi kom upp at frukost( som vi gjorde sjalva, da kocken fortfaranade sov) innan vi hoppade i baten och gav oss ut for att aka vattenskidor och ring.. Jag och Isabell hade aldrig statt pa ett par vattenskidor sa vi borjade me ringen tillsammans, vi flog hogt och skrattade hela tiden, nar val min vardpappa lyssnade pa stopsignalen vi gav honom hade han redan forsokt fa av oss ett bra tag (han lyckades inte, mohaha) Sen visade min vardpappa hur skurfboard fungerar innan det tydligne var min tur att ge mig ut pa vattenskidorna.. hjalp var allt jag tankte.. det gick hyffsat och kom nastan upp pa forsta forsoket, samma andra, tredje och fjarde sen gav jag upp.. javla skit 
Det enda som fick mig att ma battre var att inte heller isabell lyckades ta sig upp..;) Sen skulle saklart dom andra vuxna styla pa en skida..jaja jag svor att det kommer vara jag i slutet av denna sommar.. sa vi far se hur det gar med det..
Sen massor med mat, sol och vatten innan det var dags att ge sig ut i nattlivet igen, denna gang me en kille vi jobbade me pa DEW Touren, hade en valdigt trevlig kvall och eftersom han har bade svenskt och tyskt blod i sig blev det valdigt mycket prat om sverige och tyskland(och osterrike).. Sa nu har jag en till som kommer och halsar pa nar jag kommer tillbaka till Svea rike igen.. =) 

Och angaende mitt beslut har jag berattat for min vardmamma och antar hon har berattat for min vardpappa annars ska jag gora det nu nar jag kommer ner, vad beslutet ar?? Ja ni, jag kommer iaf inte stanna i Boston langre an till slutet av okt, det ar det anda sakra jag vet just nu..
Mitt nya mission: att hitta en ny kickass au pair till familjen 

Nu mast jag ga och ta hand om flickorna, dom vill tydligen inte sova middag idag..



Jag lever!

bara sa du vet pappa.. har noll mottagning och lamnar mobilen inomhus under dagarna, det ar darfor jag missat alla samtal..

med det sagt sa sager jag nu godnatt och lovar att uppdatera och ringa pappsen imorgon.. <3  

solsting?

Jag maste kopa hatt, en solhatt sa jag kan sitta ute i solen hela dagarna utan att kanna mig svimmfardig..

Idag har jga iof inte varit sa mycket i solen for vi akte till Barn museumet har i Cape, det var faktiskt riktigt roligt och perfekt sysselsattning for barnen och for oss vuxa ocksa ( stod vid sadant dart klureribord, dar man bygger pyramider eller hjartan av 4 klossar i olika storlekar), jag stod och klurade och klurade men jag ar verkligen vardelos pa sant dar tank..

Imorgon ar det fredag och jag och isabell( och forhoppningsvis Larissa) ska ut och gora hyannis osakert..mohaha alskar verkligen den bargatan.. och aven fast vi har fullt hus, sa far jag har kompisar sovandes over, vi far ha baten som overnattningsstalle, och inte klagar jag pa det..(inga barn som skriker kl 6am..)

nu ska jag ga och sova, har samma sovrutiner som en pensionar nu fortiden..

 

Mobilblogg

Far bli ett kort inlagg for jag hatar att blogga fran mobiln, da den efter en mindre vatten skada garna struntar i att skriva bokstavrna jag trycker pa..( sa ni far ha overseende med detta..)

Ar som sagt nere i sommarhuset i Cape Cod och har det undrbart, vadret kunde inte va battre, lite blasigt men det hjalper bara att utharda solen.. Igar anlande min vardmammas brors fru md barn, sa de enda som saknas nu ar papporna (kommer imorgon) sen ar huset fullt och vi ar redo for 4 juli.. wiiihooo

Idag har det blivit myckt sloliggande pa stranden da de 3 aldsta barnen me mammor va pa whalewatch, sa nar minstingarna sov middag passade jag pa att byta farg i ansiktet och pa magen fran vit till rod.. Hoppas att det bruna kommer sa smaningom, familjen sager till mig att detta kommer bli min brunaste sommar sa jag hoppas att dom har ratt, ( leder just nu ia for forsta gangen i mitt liv over min kara syster, mohahaha)

Ikvall sag vi pa "Remember Me" med Robert Pattison, helt klart sevard film, lite seg stundvis men med en ovantad tvist pa slutet som helt klart gor den mer minnesvard.. och som vanligt grat jag en skvatt..

Gor en battre uppdatering imorgon nar jag orkat leta pa ett uttag till min dator..
GODNATT

RSS 2.0