Nu börjar det hända lite saker..

Sitter hemma hos Emilia, ska ha sleepover här, busigt på en onsdag va..? haha nejdå jag börjar ju inte förens efter lunch imorgon och så har jag lite saker att fixa imorgon, hoppas även att Emilia ska kunna följa me (Om det inte blir en snow day imorgon så hennes barn måste vara hemma)
Jag tänker inte berätta vad jag ska göra ännu, måste få det fixat först.. annars kan det lätt bli lite pinsamt..;)

Men måste bara tacka bästaste syster och Emilia som hjälpt till att förbereda mig ♥

Quebec resan är bara 1 vecka bort och jag längtar som bara den.. ska bli så underbart skoj att komma bort lite och utforska Kanada..=)

Nu ska vi sova, lång dag imorgon.. ska jobba extra på kvällen då min vm ska ut på äventyr..

Godnatt ♥

I Maddes och Emilias huvud

Jag älskar verkligen Emilia och är så glad att hon kom hit och tog över efter Isabell. Vi har så underbart roligt tillsammans och det klickade på en gång, och det finns ingen jag hellre spenderar mina sista månader i USA med..

Emilia är en så kallad dietprovare, hon kör stenhårt på en diet i några veckor, ger den inte de resultat hon vill provar hon en ny. Just nu är hon Vegan och jag är oerhört imponerad av henne, av hennes styrka. Jag kan inte förstå hur hon har den självdisciplin att avhålla viss mat under en period, även om hon inte själv håller med.

Vi pratade om hur omöjligt det är att avhålla någonting när man förbjuder sig själv att göra det.
Varför är alltid förbjuden frukt mer lockande än tillåten, och speciellt då den förbjudna i många fall inte ens ger dig den tillfredställelsen du hoppast på?

I detta fall pratar vi mat och sötsaker men det fungerar likadant i de flesta kategorier.
Varför är godis och fett det enda jag tänker på och måste ha, även fast det egentligen inte är det jag vill ha?
Varför har mat en sådan makt över oss, när blev det så? när gick mat ifrån att vara ett nödvändigt ont till att vara något som styr våra liv?


mumsiga lunchen som våran 4 july kock lagade till oss..


Rond 2

sitter hemma hos Emilia och dricker drinkar.. Vi ska iväg till ett ställe som heter Felt ikväll, det är typ en sportbar med biljardbord, spel etc och pfå övervåningen har de en nattclub.. Vi ska i första hand spela biljard men vi får se om kvällen slutar uppe på dansgolvet.
Gårdagen var väl kanske inte den bästa i Boston, vet inte riktigt vad det var men gillade inte alls musiken de spelade och var inte riktigt pepp, men det var trevligt ändå..
Nu ska jag återgå till brudarna, dom tycker jag är lite osocial..
peace out!

Just my luck..

Det är fredag och jag har massa projekt på gång och vad händer medans jag försöker smsa med våran promoter?
Jo min mobil får tuppjuck och vägrar sända smsen och eftersom batterierna var nästintill obefintligt så tänkte jag att jag startar om mobilen medans jag letar på laddaren, sätter i laddaren och BAM, mobilen vägrar starta igen.. eller den startar och det står HTC som vanligt och sen kommer det upp ett fönster som säger att jag stängt av mobilen inkorrekt och att jag ska trycka på valfri knapp för att starta om den igen.. Funkar det? NEJ, självklart inte.. Fuck, bajs, fuck va ska jag nu ta mig till?
Jag är helt hjälplös utan min mobil.. hur ska nu denna kväll gå?

 

Hoppas hoppas hopppas hoppas hoppas hoppas hoppas

HOPPAS verkligen att det äntligen ska lösa sig för Pixie nu..
Efter så mycket strul och männsikor jag inte fattar hur de täker har jag äntligen hittat rätt.. hon flyttar idag för att prova på sitt nya liv på landet, i ett stort hus, med en underbar familj (som jag känner) och en kattkompis.. kan inte bli bättre nu håller vi bara tummarna för att hon och hennes nya brorsa ska acceptera varandra.
Det känns för bra för att vara sant, hoppas bara att tillräckligt många bakslag måste tilslut leda till något bra. 


Helt vanlig torsdag

Hade planerat att göra massor idag.. Gjorde jag något av det jag planerat? svar Nej

Vad jag skulle ha gjort;
-Åka till cambridge för att få en underskrift från CC kontoret så allt är klart inför Qubecresan
-Träna
-Äta nyttigt

Detta är vad jag har gjort;
-Sovit för länge
-Tittat på the Vampire diaries heeeela dagen
-Ätit smörgåsar istället för frukost, lunch och middag (för att ha mer tid att titta på vampire diaries)

Det som är skönt är iaf att mina nya bil är på plats och hyrbilen återlämnad, och imorgon ska jag ut på en provtur med min numera guldaktiga merca..=)


The Vampire Diaries

Jag har blivit besatt, älskar egentligen inte serien men har på något vänster blivit helt sinnessjukt besatt.. Är på avsnitt 14 i första säsongen och jag började titta i förrgår kväll, idag har jag avverkat 7 avsnitt..haha och jag som klagar på att jag inte har någon tid att träna eller skypa etc, men tid att glo på en tvserie var visst inte så svårt att hitta..

 
Bildkälla


Rubrik

Kom ett nytt snöoväder igår, inte lika farligt som förra veckan men ändå tillräckligt med snö för att det skulle vara drygt att ge sig ut på aktiviteter, så vi stannade hemma och mormor kom hit och lekte med flickorna hela dagen så jag hade tid att fixa lite i huset till min vm kommer tillbaka hem idag..

Idag efter att jag skjutsat flickorna till skolan åkte jag till gymmet för min energipiller, zumban.. fast vet inte om det fungerade så bra för nu på eftermiddagen när flickorna vägrade sova middag  hade  jag knappt något tålamod med dem alls.. Dom bråkar och retas så sjukt mycket med varandra nu och det är skitjobbigt att lyssna på, även om vi leker eller pysslar hittar alltid nån av dem på något som de kan reta den andra med..
För att få tyst på dem ett tag gick jag igenom julklappshögen och hittade ett tatuerings-kit, vilket höll dem lugna i iaf några minuter..

Nu har jag slagit igång "kids in Motion" som typ måste vara den bästa barnvkaten någonsin..



våran altan inklusive grill

+ våran framsida var helt igensnöade

Min underbart goda lunch, tonfisksallad
 
snygga tattos va? jag var färgsättare..;)


Beamer, Benz or Bentley..

Min VP kom hem på eftermiddagen och såg nöjd ut, sen slängde han fram mobilen och visade kort på min nya bil.. Efter många om och men blev det till slut en merca, samma modell som min förra men i en annan färg och jag kunde inte vara gladare..=)
Älskar min gamla bil och det ska bli skönt att slippa lära sig hur all teknik fungerar igen..haha

Efter middagen tog åkte jag till Starbucks för det veckliga hänget med några tjejer från min au pair grupp..
Trevligt som alltid och vi smed lite planer inför helgen..=)


New York, New York

Skulle ta bussen från Framingham kl 4.30, men som vanligt var den försenad så 45min senare lämnade den stationen.. Efter ett stopp i Springfield och ett i Hartford närmade vi oss äntligen NYC.. Kom fram runt 10, 30min efter beräknad tid, Isse kom och mötte mig och vi begav oss till Pennstation för att äta och vänta på att Kev skulle sluta jobbet så vi kunde ta sällskap hem.

Tågresan mot Long Island var underbart underhållande då jag och iss garvade halvt ihjäl oss åt Gud som haver barnen kär har du någon ull.. haha underbar bok det där..
Väl hemma blev det lite snack me mom, dad och Liana innan det blev dags för sängen, vaknade ganska tidigt på lördagen och vi gav oss iväg till ett Dining för frukost innan jag hoppade på tåget tillbaka till manhattan för att möta upp Emilia och Edith som kom med bussen från Boston.

Vi tog taxi till Hostelet som var av den skabbiga modellen, men billigt så det var det värt..
Efter att ha lämnat väskorna gav vi oss iväg ut på stan för shopping. Tog tunnelbanan till Time Square och där blev vi kvar i flera timmar på Forever 21, det tar ju lite tid att gå igenom 4 våningar..
Efter shoppingen var vi trötta och hungriga så begav oss tillbaka till Hostelet för att fixa oss inför kvällen.
Efter sen middag och några frozen drinks på Dallas BBQ tog vi taxi till Webster Hall.
Har aldrig varit där förut men några av mina kompisar har pratat om det så tyckte det var dags att prova på det själv, och vilket ställe sen då.. 4 våningar med olika musikstilar och shownummer på varje våning, vi dansade hela natten lång och träffade på sjukt sköna människor.. Var tillbaka på hostelet vid 5 tiden och däckade i sängen direkt.

Vi var tvugna att checka ut kl 11, och efter att ha dumpat väskorna på busstationen gick vi upp till Rockafeller center för att åka skridskor men efter att ha sett priset så stod jag och Edith över och agerade kamerateam åt Emilia när hon äntligen visade sina skills som konståkerska.. Sjult imponerad måste jag säga och hon såg ut som en riktig isprinsessa, när hon åkte omkring och gjorde små piruetter och hopp.. När dom sedan stängde isen för rengöring åkte ett par ut, alla trodde dom bara skulle ta kort men så plötsligt går han ner på knä och friar.. Hur gulligt som helst och alla applåderade och skrek..
På väg tillbaka till busstationen åt vi lite soppa på Au bon pain innan det var dags för avfärd mot Boston igen..




















NYC baby!!

Vi hade planerat att åka till NYC på lördag, jag och tjejerna. Men efter lite funderande kom jag på att det ju faktiskt går bussar direkt från Framingahm till NYC, vilket gör att jag slipper ta omvägen till Boston först vilket är perfekt så bokade om resan till imorgon istället så jag hinner ut till Long Island och hälsa på Lewis familjen, vilket är underbart.. Har inte varit där på 3 månader, så det är verkligen dags för ett besök igen..

NYC baby here i come!!

Btw snöstormen drog in i förrgår och för första gången stämde varningarna, det var ganska crazy nästan hela onsdagen, men snön är redan på väg att försvinna igen, det var plusgrader hela dagen idag..

 



 
 


Helgen som var..

Antar att det är lika bra att uppdatera från förra helgen innan det är dags för ny helg igen..

Fredag, åkte hem till Emilia, gjorde oss klara och började dricka medans vi väntade på Edith. När hon kom runt 9.30 tog vi tåget in till Boston och hem till B och hans kompisars lägenhet, efter några drinkar och Champange tog vi Taxi till Royale, eftre kl 12 iof men i detta sällskap behöver man varken oroa sig för köer eller att gå törstig..;)

Lördag samma sak, men vi bytte ut Edith mot Damla och var hemma hos B redan vid 9 tiden, drinkar och Champange även denna kväll innan vi drog till Liberty, en hotell lounge som var bättre än jag förväntat, men besöket blev kort då någon visst hade fått i sig lite för mycket av det goda och efter att jag sprungit runt som en yr höna i 40min för att samla ihop truppen satt vi i en taxi på väg hem igen. Vi var tydligen till och me hemma före "gamlingarna" aka Syrran och Kev..


Girlpower


The boys


Hur korten slutade


Konståkningsprinsessan


Ny kväll nya tag


Liberty




Despicable Me..

Har ni inte sett den, vad väntar ni på??

Vi såg den i söndags och vi skrattade nästan ihjäl oss, skönaste filmen på länge..



Snöstorm på ingång..?

Nu är det dags igen, vinter med knappt någon snö och så fort det kommer lite blir det kaos direkt..
Under natten väntas en ny storm komma in över Massachussetts dom har redan stängt ner skolorna och uppmanar alla som inte jobbar inom emergency yrken att jobba hemifrån..
Kom nyss hem från Starbuckshäng med några andra aupairer och inte en snöflinga så långt ögat kan nå, men antar att det visar sig imorgon när jag vaknar.
Alla tre barn hemma imorgon känns lite jobbigt men har VM hemma också så det ska väl kunna gå att hållas under kontroll. Idag var en jobbig dag på många sätt, då jag hade flickorna hemma hela dagen och dom var inte på det hjälpsammaste, gladaste humöret lägg på att dom inte ville sova middag så har ni min dag. Dom har verkligen gått in i någon slags 3års trots, ifrågarsätter allt jag säger till dem och attityden ska vi inte ens prata om, det tog mig 30min att få på dem ytterkläder för att kunna gå ut och leka och sedan ytterligare 30min att ta av dem sen när vi kom in.. Tog med dom till Gallerian på lunch och lek, men höll nästan inte med att få med dom hem igen.. påminn mig att aldrig skaffa tvillingar ;) och jag vill aldrig mer höra föräldrar med bara ett barn klaga..   
När man klätt på ett barn och ska sedan ta nästa, är första barnet redan i full gång med att ta av sig kläderna igen..Puh!

Annars har jag fått några intressanter på Pixie, nu gäller det bara att ha tid att ringa alla imorgon och försöka ta reda på vem som är den bästa matchen.. Men det känns skönt att det händer något.


Kort från Nyår och som absolut inte har något med inlägget att göra




Måndag igen..

Helgen gick alldeles för snabbt som vanligt, och så går ju tiden fort när man har roligt, och det kan jag lova er vi hade..

Men uppdatering om det får komma imorgon är alldeles för trött att uppdatera nu, om jag ska vara helt ärlig är det tack vare syrran jag uppdaterar över huvudtaget.. Hon tycker jag är för dålig på det, men har inte sån lust att blogga nuförtiden och en uppdatering då och då räcker för att mina nära ska ha lite koll på mitt liv..
Självdisciplin, är något jag saknar och det vet jag allt för väl.. Har fortfarande inte fixat något på min lista, fattar inte hur det kan vara så svårt.. Någon som kan berätta för mig hur man skaffar sig lite självdisciplin? jag betalar för råd som hjälper..;)
Körkort, kanadaresa, NY resa, Pixie, plugg, träning.... listan är lång och inget är avbockat..
Det jobbigaste är när man får ett bakslag, som med Pixie.. Jag trodde jag hittat den perfekta familjen till henne, att allt var klart, att dom knappt kunde vänta till att få hem henne... För att sedan helt ifrån ingenstans samma dag som försäljningen ska ske säga att det finns allergi i familjen och att dom inte längre är intresserade.. Jag skrev överst i annonsen; PGA oseriösa intressanter söker vi nu på nytt efter ett nytt hem.
Hur kan man vara så okänslig?

Har fått ett nytt intressant mejl och hoppas innerligt att detta ska fungera.. jag orkar inte åka känslomässig bergodalbana igen, jag vill inte höra att det kanske är meningen att jag ska behålla henne.. Jag vill inte tänka vad om.. Jag gjorde mitt val att skaffa henne (egoistiskt) jag valde att åka till USA (egoistiskt) jag valde att förlänga vistelsen i USA (egoistiskt) jag måste tänka på hennes bästa, hennes välmående och hon förtjänar en fast punkt, en trygghet och just nu kan jag inte ge det till henne.

Återförening under min Sverige resa ♥

Fredag fredag freeeeedag

Även om det med Pixie gjort mig lite nedstämd känns det ändå super och ingenting kan förstöra mitt strålande humör som jag haft hela dagen.. Eller iaf efter gympasset på förmiddagen, Cardiolates, jobbigt så inihelvete, men känslan efter ett tufft pass är den bästa som finns, man får så mycket energi..=)
Det blev ännu bättre när jag fick reda på av promotern för våran favorit club Royale att det är Kick off där ikväll vilket innebär att att det är gratis inträde för tjejer före kl 12..
Så jag, Emilia och Edith bestämde oss för att gå ut istället för att äta middag och gå på bio.. Titta pappa vad jag spar pengar;)
Emilia ringde för ett tag sen och berättade att vi ska hem till någon snubbe dom träffade när jag va i Sverige och förfesta..=) 

Nu ska jag gå ner och socialisera mig med barnens kusiner och mamma som är här och ska äta middag, då bägge männen i husen är på affärsresa..

Trevlig helg på er!


veckan inna jag åkte till sverige då vi senast var på Royale


Pixie <3

Nu är det äntligen dax för min snuttegumma att komma till ett permanent hem. Jag la ut annons på blocket i förrgår och fick napp direkt av vad som verkade en toppenfamilj bosatt i Borlänge så om allt går som de ska flyttar hon imorgon.
Har väldigt blandade känslor, lättad, orolig, ledsen och glad allt på samma gång.. Är väldigt glad att vi hittat en familj som verkar toppen, men samtidigt vet man ju aldrig när man inte känner dem. Jag är lättad att hon nu äntligen ska få en fast punkt, ett tryggt hem och slippa flytta så fort hon gjort sig hemmastadd på ett ställe, men samtidigt ledsen att det hemmet inte kan vara med mig. Men jag kan inte längre vara självisk, hon förtjänar bättre än det.
Men jag kan inte sluta tänka på henne, det är konstigt.. har varit ifrån henne i snart 15månader, men vetskapen att hon inte kommer vara där när jag kommer hem gör att det känns mycket värre..


<3

Starbuckshäng och solsemester

hej hej..

Kom precis hem från Starbucks, hade lite lattehäng med Emilia och Larissa, alltid lika trevligt och så blev helgen planerad och klar också vilket känns skönt..=)
Hann också med att spinga in på marshalls och köpa ett par nya träningsbyxor vilket var välbehövligt då jag inte orkar tvätta mitt enda par flera gånger i veckan..

Har skrivit ett kontrakt med mig själv, där jag lovar att nån slags träning 5dagar i veckan och att avstå sötsaker och läsk i veckorna.. Inte speciellt hårda regler men ändå ack så svårt när man är lika sockerberoende som mig..
Hade ett återfall redan igår, men har då kommit på ett straffsystem så det blev lite klirr i semesterkassan vilket  ioförsig är bra..;)

Planering av semestrar pågår för fullt, först blir det en NY trip nästa helg med tjejerna och då för första gången ska vi faktiskt bo inne i stan och så får syrran pallra sig dit om hon vill träffa mig..;)
Sedan om allt fungerar som det ska blir det Kanada och Quebec City i feb och så har familjen bokat en vecka hos farmor och farfar i Naples, Florida i mars.. wiiie hoppades att vi skulle ta en resa dit även i år så nu är jag verkligen jättelycklig..=) Nu gäller det bara att jobba på hårdare när beach 2011 kommer om redan 2 månader..








Förra året åkte vi i Januari så det var inte riktigt varmt ännu, men nu kommer det förhoppningsvis vara bättre

Nu ska jag titta lite på Undercovers innan det är dags för sängen, har ju sovmorgon imorgon..=)

Peace out


papper papper och åter papper..

När man vill få något gjort i USA är det inte direkt en underdrift att säga att papersarbetet driver vem som helst till vansinne. Nu håller jag på att försöka förvandla mitt körkort till ett massachusetts körkort, fixa med hyrbilen och gå igenom polisrapporter samtidigt som jag försöker avspärra min internetbank och lägga ut annonser på min katt.. Att jag känner mig lite halvt galen och tankspridd är därför helt befogat enligt mig.


Annars rullar dagarna på, Idag var min första dag under normalt schema så jag och VM tog flickorna till Jump around och lunch på BBC efter det.. Riktigt trevligt..

Som jag nämnde tidigare så fick barnen ett wii i julklapp så det har varit tidsfördriv nummer 1 för H och mig, vad jag inte visste var att min VM hade lika stor kärlek till Super Mario som jag.. Vilket i sin tur resluterade i en helkväll igår spelandes tills fingrarna nästan blödde för att öppna nya banor.. Min VP var inte lika imponerad, vårat spel sjorde att våran filmkväll försköts en aning.. När vi väl tittat klart på SALT, var klockan en bra bit efter midnatt..;)

Skypade med pappsen idag och han sa att det e snöstorm igen i Sverige, allt jag säger; skicka hit lite kyla och snö.. den vi hade försvann under helgen med alla plusgrader som kom.. När man inte ens med sin livligaste fantasi kan föreställa sig att vi hade en snögubbe och en snösoffa på baksidan så sent som i fredags när det bara är i början av jan, då är vintern för varm..

 
Frostie the snowman som plötsligt lämnade oss under lördagen..


Nyårsafton..

Hade en helmysig dag me hela familjen.. massa bus med barnen innan hela familjen gick ut på baksidan och åkte tube, byggde snöfigurer och gjorde snöänglar..

På eftermiddagen gjorde jag mig iordning och åkte till Emilia, helt utan planer för kvällen.. Vi hade funderingar på att gå ut men biljettpriserna låg runt $60-70, vilket vi inte direkt var beredda att betala för endast inträde så planerade om och beslutade oss för att bara ha mysmiddag hemma hos Emilia och sen åka in till Boston lagom till 12slaget för att titta på fyverkerierna.. När Edith kom förbi lagom för middagen berätade hon om en hemmafest vi kunde åka till istället.. och så blev det.. Vi lyckades dock inte ta oss ifrån huset i tid och resultate blev att vi firade 12 slaget på tunnelbanan på väg till festen..haha

När vi väl lyckats ta oss till festen efter många om och men med dåliga vägbeskrivningar var kl 12.30, och där började festen för oss.. Vi hade det riktigt trevligt och fick skjuts hem vid 6 tiden av några trevliga killar vi träffade på festen..
Väl hemma vändes snabbt en lyckad kväll till en mardröm när vi märkte att min bil saknades.. Fick snabbt reda på att nån brud kraschat in i min bil så polisen hade varit tvungen att bärga den då den inte var körduglig.. Massa tankar for genom huvudet, var det en hit and run? skulle jag bli delskyldig till kraschen för att jag parkerat olämpligt?

Fick som tur var reda på så fort Emilias familj vaknat att tjejen som kört in i mej fanns kvar på platsen när polisen kom och att hon tagit på sig hela ansvaret.. Vilket innebär att vi inte behöver betala något alls..
Hela gårdagen gick iallafall åt att försöka få tag på polisrapporten, prata me försäkringsbolaget och åka för att undersöka skadorna på bilen och hämta ur alla personliga ägodelar..
Imorgon blir det nu därför att hämta ut en hyrbil så jag kan ta mig runt medan vi väntar på svar från verkstaden.. om det ens är värt att försöka lagen den eller om den ska skrotas.. Min kära lilla bil.. =(

                                     
                     Fronten, även lycktorna bak är krossade, bumpern bak är lös och bakrutan borta..

God Jul och Gott Nytt År

Några dagar senare.. Veckorna i Sverige flög förbi och jag valde helt enkelt att prioritera min tid med familj och vänner istället för att blogga, och dessutom som jag skrev tidigare så umgicks jag med dom jag i huvudsak skriver min blogg för..

Jag hade iallafall 5 helt underbara vackor i Sverige och jag kom tillbaka till Boston med massa ny energi.. När det var dags att bege sig till Stockholm igen hade kände jag mig verkligen splittrad, ville ha mer tid med mina nära och kära samtidigt som jag saknade mina vänner och familj i Boston också.. Men nu är jag iallafall tillbaka och det känns jättebra..=)
Jag orkar inte sammanfatta allt jga gjort i Sverige men om ni är intresserade av sista veckan i Sverige kan ni läsa sammanfattningen på min älskade systers blogg..

Första dagarna i Boston rullade på väldigt fort med massa mys med mina barn, så underbart att se dom igen..=)
Vi har varit ute och lekt i snön, spelat wii som dom fick i julklapp och bara myst.. pussarna och kramarna tog aldrig slut..<3

Bilder kommer snart.. Internet jag sitter på arbetar inte tillräcklit snabbt..;)

RSS 2.0