helt vanlig mandag..

maste ZZZzzzZZZZzZZ sa det blir ett kort inlagg...
Idag har min bil varit inlamnad for oljebyte sa nu kan jag antligen kora omkring utan radsla att motorn ska skara ihop vilken sekund som helst (JA, jag vet att det e mitt eget fel att jag vantade dsa lange me att informera mina hosties men man ka faktiskt inte komma ihag allt) sa nu spinner min parla som en benz ska igen, wiiiee.. nu maste jag bara vanta pa att min nya nyckel kommer sa jag kan borja lasa bilen igen (detta ar dock inte mitt fel att det tagit 100ar)..

Idag har det varit halvstorm har men valdigt varmt och kvavt.. Vi vantade pa annu ett askovader idag men det kom aldrig vilket ar valdigt skont (tycker vi haft tillrackligt med stormar senaste tiden)..
Eftersom det blaste halvstorm sa gick det inte att vara pa stranden da det flog omkring alldeles for mycket sand, sa da smallde dom upp en stor uppblasbar pool me slide och allt som barnen kunde leka i for att vara aktiverade och harregud vilken varsting sen da (hade jag haft en sadan anlaggning nar jag va liten skulle jag aldrig klagat pa nagot)(tog inget kort men slanger upp ett vid ett senare tillfalle)..
Nar flickorna tog deras middagslur tog jag, H, L och vardmorfar mod till oss och trotsade vagorna for att ge oss ut pa en simtur i havet.. Fick en chock nar jag gick i vattnet, det var jattevarmt, har aldrig varit me om liknande men antar att det ar for att det varit sjukt varme de senaset dagarna.. Vi hade det riktigt roligt nar vi forsokte hoppa over vagorna, men efter att ha svalt X antal liter saltvatten slangde jag in handduken och gick upp och satte mig pa verandan istallet..

Imorgon blir det fullt hus, da L's brorsfru med barn kommer hit.. 4 Juli narmar sig med stora kliv.. =)


                 

Godnatt och pa aterseende..


Thats cool..

Vet inte ens vart jag ska borja.., men gardagen var fucking amazing och kommer vara ett minne jag ska leva pa sa lange det bara gar.. och kanske mojligtvis har ett framtida yrke borjat etsa sig fast pa min nathinna..

Dagen borjade halvsegt innan varan boss Lisa antligen kom och gav oss dagens forsta uppgift - Dela ut program till folk utanfor TD Graden.. 2 timmar flog forbi och vi fick varan lunch innan det blev dags att forflytta oss inomhus och jobba ihop med de andra volontarerna (vi 3 hade softjobb hos Lisa medans de andra sprang omkring som illbattingar och fick gora allt skitjobb), nu var det snart dags att borja tavlingarna sa hela styrkan behovdes for att kolla biljetter och hjalpa folk till ratt platser..(detta var det mest stressfyllda och trakigaste pa hela dan)
Detta gjorde vi genom nastan hela Vert finalen (rampakningen) och sen gick vi till kontoret och chillade.. 
Och thats it.. 
Lisa sa at oss att ga och kolla pa tavlingen och sa att hon skulle hora av sig om hon behovde oss nagot mer.. (det gjorde hon inte)

Det var nu det riktigt roliga borjade, vi gick omkring backstage, spanade pa killarna och hangde me nan snubbe som skotte ljud/film.. Efter park finalen (som jag var helt inne i, klagade och forsokte argumentera om saker jag inte har en aning om) gick vi ner i backstage och upp pa scenen for att se prisutdelningen pa lite narmare hall.. Nar man tanker pa det ar det helt galet, vi 3 star dar 2 meter fran Skateboardeliten, och Ryan Sheckler (Jag gillar egentligen inte honom, men helt sjukt att sta bredvid nan man sett pa tv)

Tavlingen ar over och vi fixar oss lite snabbt pa toan innan vi drog vidare till efterfesten pa en bar alldeles bredvid arenan, vi trodde inte att de tavlande skulle komma dit utan att detta var for oss som jobbade dar, men ack sa fel vi hade..
Baren var helt galen och vi hade saaa kul och dansade och drack Corona hela kvallen.. Tillslut var det sa mycket folk dar att man knappt kunde rora sig, och sa alla skejtare overallt.. Vi blev aven lite "kanda" som de Osterrikiska och svenska tjejerna..haha

Kl 2 tandes lamporna och vi blev utkastade (inte ens en kvall som denna kan dom gora undantag, undrar om dom forstar hur mycket dom forlorade pa att inte ha oppet iaf en timme till) sa vi borjade leta efterfest, de flesta akte tillbaka till hotellet men vi hangde pa Lisa och nagra av grabbarna och vi skulle tydligen dra vidare till en bat.. wiiiieehoo tankte vi och hoppade in i taxin tillsammans med Jake, en kille fran Australien, men val framme vid hamnen hade vi tappat halva skaran.. Lika bra var val de for efterfesten blev valdigt konstigt men samtidigt aven det ett minne for livet.. haha

Jag hoppas verkligen att vi ska kunna ha kontakt med iaf nagra av manniskorna vi traffade igar, for da vet jag att mina sista manader har kommer bli maaaadd..haha

Nu till mitt och Isabells nya mission: Lara oss skejtarslang..
Det later som man ar en laidback grasrokande hippie, men anda lite charmigt..

Nu tillbaka till verkligheten, befinner mig just nu i Cape Cod igen och nu blir vi har resten av juni och hela juli.. snabbpackade i fredags men kan ju saga att jag kommer behova gora besok hem till min garderob i Framingham for att overleva sa jag ar som alltid overlycklig att jag har min egna bil..
Maste sova nu, sov bara 4 timmar inatt innan jag och isabell av nagon konstig anledning vaknade och inte kunde somna om..

GOD NATT!!



Greg Lutzka tog hem det, men jag hejjade pa Chaz Ortiz som kom pa tredje plats..
och sa Sheckler pa andra plats..
 

Morgonstund har guld i mun..

Vaknade nyss av mig sjalv, kanner mig utvilad for en gangs skull, kommer faktiskt inte ihag nar jag vaknade utvilad sist och jag maste definitivt ga och lagga mig tidigare i fortsattningen, for att ma sa har nar man vaknar ar ju underbart.. Kanner mig lite som stalkvinnan, att jag kan gora vad som helst..

Nu vantar jag pa att Isabell ska vakna sen e de dags att dra oss in mot Boston, ar ju som sagt en jobbdag pa DEW Touren som vantar, vad jag forstar ska vi sta vid entren och visa folk vart de ska ga for att hitta sina platser.. Forhoppningsvis ska vi val hinna fa lite tid over sa vi kan titta pa tavlingarna, bla Ryan Sheckler ar med och tavlar..(Shaun White ar ocksa dar men tyvarr skadad)

Sa tills vi hors igen far ni noja er med lite skon musik.. Denna lat (Lil wayne ft Nicki Minaj - Knockout) har fastnat pa min hjarna (anledningen till att den aven ligger pa min FB) sa darfor tanker jag bjuda pa 2 latar idag.. ENJOY






Har velat lagga upp B.O.B lange nu men videon har nyss slappts.. Sa enjoy, Airplans are en av mina favoritlatar, sa underbar..

Glad Midsommar Sverige!!

Forlat for min daliga uppdatering men att umgas me kara syster var fakiskt viktigare..

Hur som helst sa var jag och nagra andra au pairer ivag och spelade Paintball i onsdags kvall, (innan syster anlande till Boston) det var skitkul och skitvarmt, noll AC och garanterat over 30 grader i lokalerna.. Jag lyckades spela 3X5min utan att bli traffad (isabelle sager att det inte raknas som att jag har spelat paintball da, eftersom jag inte vet hur det kanns att bli traffad) men jag menar, jag kan ju inte ra for att jag e sjukt bra pa sadana har krigslekar (samma sak me laser tag, utmana mej den som vill) haha..

Sen blev det 2,5 timmars vantan i Boston innan syster kom med en forsenad buss.. HATAR bussarna mellan NY och Boston, det e alltid krangel och forseningar.. 1.30am kom vi antligen hem och ramlade i sang.. 

2 Dagar spenderades sedan i solen, vid poolen, me glss och andra onyttigheter.. Vi hann ocksa me restaurant besok me min familj och lite shopping och en hel del skitsnack ocksa.. ( Var hur underbart som helst att ha syster for sig sjalv i nastan 2 hela dagar..) ooooh ja far ju inte glomma bort filmen vi tittade pa igar kvall, "She's out of My League", sa javla klockren film, har nog aldrig garvat sa mycket..(maste ses om du har lika dalig humor som mig och min syster)

Efter att ha slappt av syster vid bussen akte jag till TD Garden for att mota upp min andra Isabell, dar DEW touren for skateboard pagar just nu.. Hon jobbade dar idag och aven jag ska jobba imorgon.. kommer bli kul att traffa lite folk och forhoppningsvis lite snygga skatare.. ;) 
Nu sitter jga hemma hos Isabell och degar, hon har redan gatt och lagt sig da hon ar lite sjuk och hon maste hinna bli frisk till imorgon for efter "jobbet" sa blir det fest hemma hos Amy.. YEEAH!






Sa enjoy och hoppas ni alla haft en underbar Midsommar, onskade att jga var i Sverige en dag som denna, men next year I'll be there..=)
Med sill, nubbe och dans runt stangen..


You are my sunshine..

Idag har varit en ganska jobbig dag, har varit lattirriterad och inte haft nagot talamod me barnen alls, tycker inte om mig sjalv dagar som denna.. Men jag vet vad det beror pa.

Jag ar skitstressad, har angest, tar ett beslut, angrar mig, funderar, vager fordelar och nackdelar, tar ett beslut, angrar mig... och sa haller det pa, min hjarna gar pa hogvarv och jag vet varken in eller ut..
Jag vet att innerst inne vill jag stanna kvar i USA 6manader till, tiden gar for snabbt just nu och jag vet att jag inte ar helt fardig har, har nagra manader kvar men tror inte det ger de resultat jag vill ha..

Jag vet ocksa varfor jag tvekar, varfor Sverige kanns som det mest logiska alternativet, men det ar mycket pa grund av radsla, radsla att forlora nagot kart, radsla att missa for stor del av mina alskades liv, radsla att jag kommer att fortsatta fly mitt liv.. Och de tva forsta av ovanstaende bryter ner mig totalt..

Inom 2 veckor ar snart 10 dagar som sedan blir inom en vecka, kan inte bara nagon ta mitt beslut at mig..

Kan inte vara lyckligare att Isabelle kommer imorgon, jag behover henne nagot sa fruktansvart just nu, hon ar en av de fa manniskor som forstar vad jag gar igenom just nu..





Alskar mina barn har nagot sa oerhort, och varje gang dom tittar pa mig, slanger sig i famnen pa mig eller ger mig en stor blot puss sa vet jag hur svart det kommer bli att lamna dem, om 5,5 manad eller om 11,5manad, men samtidigt varje dag nar jag ser dem utvecklas, lar sig nya saker, upptacker och utforskar- sa vet jag vad jag gar miste om hemma i Sverige.. Jag har redan missat halva deras liv, vill jag verkligen missa mer?

Nar M sitter i mitt kna och sjunger sanger for mig da smalter jag, speciellt nar hon sjunger denna (foraldrarna sjunger den for flickorna varje natt nar dom ska sova)

" You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy when skies are grey
You never know dear how much I love you, so please don't take my sunshine away "


The Beachcomber en legendarisk bar..?

Jo nu ska jag antligen beratta om varan Roadtrip vi gjorde i lordags..

Tjejerna (Isabell, Ale, Edith, Vicki och Amy) kom till Capehuset runt 11am och vi packade ner allt gott i kylboxar innan vi hoppade in i bilen och gav oss ivag.. Slutdestinationen var The Beachcomber i Wellfleet pa andra sidan Cape Cod, resan skulle ta ca 50min..(avstanden ar inte sa stora i Cape)
Vi gjorde ett stop pa sista macken innan odemarken for att kopa is till varan sprit.
The Beachcomber ligger ca 2miles ut i ingenstans och naturen runtomkring ar snarterrang.. och har skulle vi overnatta i en minibuss, 6 tjejer, troligtvis askalas och utan mottagning pa mobilerna, men detta var en bra ide' intalade vi oss..(vi sparade ca $25/person pa att inte bo pa ett motell och det var det vart resonerade vi)

Vi kommer fram och far varan parkering av en snubbe i dreeds, han lugnar oss lite nar han sager att vi behover inte vara radda att bilen ska bli bogserad (pa de flesta parkeringa i USA far du bilen bortbogserad om du parkerar over natten, alltsa inte bara boter) och att det e inga problem att slagga i bilen, det gor aven han.. (Nu e vi 99.5% sakra pa att vi kommer overleva natten) men det kommer ganska snart andras valdigt drastiskt..

Vi parkerar bilen, laddar ena kylvaskan me viktigaste drickat och beger oss ner till stranden som ligger nedanfor ett "stup" det ar en sandbank och for att komma ner till stranden maste du glida ner for en 70graders vinklad sandhog.. men stranden ar amazing och vattnet var iskallt..
Vi anlande runt 13 och lag pa stranden och drack drinkar till 17.30 da vi bade var fulla och ashungriga sa vi packade ihop vara saker och gor oss redo for att ga, nar en tjej kommer springade med nagra ol i handerna..
 Hon presenterar sig och bjuder bort oss till hennes kompisgang, sager att hennes killkompisar spanat in oss hela dagen.. vi foljer me dricker en ol, snackar lite skit, tar nagra kort och lamnar dem sedan med lovord att vi traffas senare i baren..

Vantetiden pa bord ar ca 30min sa vi gick tillbaka till bilen och drack nan ol och lyssnade pa musik snackade me nan snubbe fran personalen som kom ut och halsade pa. Dags for mat och jag var inte ett dugg hungrig, at lite innan vi gick tillbaka ut till bilen, gjorde oss klara for kvallen for att sedan ta en strandpromenad med fotosession (alltid nar Ale och Isabell e me) 
Gick tillbaka till baren och hangde dar for att slippa betala intrade (man blir tydligen snal nar man e aupair).
Kvallen flot pa, vi hade jatteroligt, bestalle bara juice for att ta me in pa toaletten och mixa me minivodkor (som sagt snal) och pratade massa konstigt/roligt folk.. Bandet klev pa scenen (ett reggaeband som var helt okej) och vi dansade som galningar och traffade den roligaste killen nagonsin och forhoppningsvis hanger han pa till DEW touren nasta helg.. Men eftersom vi ar manniskor och det tydligen inte gar att dricka hur manga timmar som helst sa borjade tjejerna en efter en sega ner sig och ville sova, jag och isabell totalvagrade (skont att hon e lika envis som mej) sa vi hangde oss kvar tills kvallen var over och dom kastade ut oss.. Hade overlag en valdigt rolig dag/natt men vart lite besviken, hetaste stallet i cape Cod var inte sa mycket battre an en ute kvall i Hyannis (vilket iof inte e nagot daligt, hade en av mina roligaste kvallar i USA dar)
Men alla verkligen alla kanner till detta stalle och snackar om det som nagot obeskrivligt, nagot man sjalv maste uppleva for att forsta.. (mina vardforaldrar, isabells vardforaldrar, Joe + familj, mina vardmorforaldrar och sa isabell och de andra osterrikarna som hade en legendarisk helg dar i sep, men sa hade dom ju en javla tur ocksa)
Men vi kanske hinner me en vanda till dit far se om det e nagon skillnad..



Sa har ser det alltsa ut..



och sa har sag vi ut


Back in BeanTown

Efter 10 underbara dagar i Cape Cod ar jag nu tillbaka i ett vaxthusvarmt Boston och allt jag vill gora ar att aka tillbaka speciellt nar vadret var som idag.. 30grader varmt och kvavt, det var meningen att vi skulle va askvader pa eftermiddagen, men som tur var kom det aldrig..

Nathalie kom hit och hangde lite innan vi drog vidare till Donken for lite mat, det var riktigt kul att traffa henne igen.. Det var alldeles for lange sen.. Nar jag kom hem blev det snack me vardforaldrarna, vi har nu satt en tidsram, inom 2 veckor maste jag ha tagit ett beslut..
                                                                                   Vad ska jag gora?



              


Ett kart aterseende..

ska hoppa in i duschen och gora mig klar for att aka till Chatham och mota upp min kare van Emilie.. Vi var roomies pa training school i NY och jga har inte traffat hennes sen dess, aven fast vi bada hamnade i Boston omradet..

Men nu e de iaf dags och det ska bli sa kul..



For ovrigt har detta varit den finaste dagen har nere, ca 30 grader och stralande sol.. vi var ut me baten pa formiddagen och jag ar kar.. kommer krava att vi aker ut me den varje dag vi ar harnere.. och vi ska forsoka hinna ut en svang imorgon innan jag och tjejerna drar pa varan roadtrip..;) mer om det imorgon..

Har aven blivit nypt av en krabba i stortan idag..
Det ar tydligen krabbar i ar sa det kryllar av dem nar det ar tidvatten.. sa nu badara jag inte uatn skor nar vattnet ar lagt..

Ja inte behover jag en promoter..

Jag tycker synd om er, all er....

...för ni har inte en lika hysteriskr rolig syster som jag ;) Vet ni tex hur man gör färskpressad äppeljuice? Näää just det! Madeléne vet hur hennes kock (fråga mig inte - fråga henne ist!) kommer göra: "Då plockar han fram strumpan, stoppar i äpplet, bankar sööönder skiten och vrider ur den över ett glas..." sen tillägger hon "det skulle jag ha gjort iaf!" HA HA HA, fyy vad jag saknar dej! Tur att det bara är några dagar kvar innan jag drar till B.O.S.T.O.N



Nar jag har en syster som promotar mig mer an nagon annan nagonsin promotat en annan manniska..
Detta e alltsa fran min kara syster blogg

For att ge er en liten insyn i varan relation sa bor det tillaggas att jag skulle inte alls vara ett dugg rolig om inte min syster fanns med i bilden, det ar namligen hon som lagger fram saker som helt enkelt e latta att skamta vidare pa..

Nu till detta inlagg, jag sager att en kock kommer finnas till hands under 4th of July och hon sager;
"
9:56pm Isabelle

"be om konstiga saker, det skulle jag ha gjort
som farskpressad appeljuice"

Jadu kare syster farskpressad appeljuice maste ju i sarklass vara det konstigaste du kan fraga en kock om..

Du vet att jag alskar dej
<3


Det var da pa tiden..


men ANTLIGEN kommer underbara syster yster fran storstan pa besok till lilla Boston eller ja rattare sagt Framingham och det kommer bli sa skoj.. aven om hon kommer mitt i veckan och aven om vi inte kan aka till Cape huset.. Men bara att fa umgas me henne under 2 hela dagar, de va fan lange sen.. Hon jobbar ju alltid pa helgerna nar jag annars halsar pa..

 


Sa aven om hon anlander mitt i natten och forstor halva min fredag (missar en konsert) sa e jag overlycklig..
Vet faktiskt arligt talat inte hur jag klarade mej 1 helt ar utan henne.. det e for mej nu helt omojligt..

Vad e minnen nar man inte har nagon att dela dem me..?

alskar verkligen att vara har i Cape Cod, det ar sa vackert och avslappnande.. Aven om barnen sysselsatter mej ordentlig sa har jag sadant lugn, jag blir inte uppstressad och deras gap och skrik irriterar mej inte langre.. Och behover jag andas, oppnar jag bara koksdorren och gar ut pa verandan, satter mej ner och lyssnar pa havet, pa vagorna som kluckar, faglarna som kvittrar och barn som leker pa stranden..

Detta ar ett paradis men vissa personer fattas mej har nere.. 


Skulle ju va sa mycket roligare om
MAMMA/mormor/ISABELLE/pappa/LENA/alex/MARTINA/siri/

och sa klart



Mina prinsar Liam och Leo som jag saknar mest av alla..<3


sentimental..

..efter filmen igar tror jag jag har blivit lite sentimental eller sa e de for att jag har Trey feber, vilket de nu e..



Forsta gangen jag sag denna video tyckte jag han tog sin drommans roll lite for langt, men redan andra gangen forlat jag honom..;)

Hatar filmer me daligt slut..

och det e precis vad "Dear Johan" hade.. usch och fy och bla..

Satt och pratade me min kara syster som behovde stod nar hon gjorde sin tredje gaddning tillsammans me Liana (som gjorde sin forsta), nar min vardmamma kommer in och fragar om jag e redo for film..
Sa sa till syster att hon helt enkelt fick klara detta pa egen hand och forflyttade mej ner i vardagsrummet.
Val dar borjade varat gratmaraton, bade jag och min VM grater alltid till filmer sa dar satt vi, hon i fotoljen och jag i soffan och grat floder..
Slutet narmar sig och vi bada e sa exalterade for hur nu detta ska sluta.. Slutscenen kommer och bada jag och vm slutar snorvla, blir knapptysta, tittar pa varandra och suckar.. va faaaan, seriost..

Nu ska jag darfor lasa Dear johnboken som jag har liggandes pa sangbordet, men varit for lat for att lasa.. Har hort att boken ska va battre(som alltid) och forhoppningsvis kanske jag blir tillfredstalld av den iaf..

Dags att sova, imorgon ska vi till nagot akvarium har i narheten.. hoppas pa sol aven imorgon..=)




Ingen forsoker sa hart! eller...?

Det heta amnet denna helg har varit; Gar det att lita pa amerikanska killar?? (Speciellt dom du traffar pa krogen)

Emot amerikanska killar stod VP och argumeneten tog aldrig slut
For amerikaska killar stod jag, Ale och Edith
Resten var lite mer i mitten..haha

Varfor fragan kom upp? Vi traffade ett gang killar i fredags som sade sig vara piloter under utbildning, inte for att yrket pilot imponerar spec mycket pa mej, vem vill ha en karl som reser hela tiden och dessutom omgiven av snygga flygvardinnor.. NEJ TACK inte jag iaf..

Omgang #1

VP: traffade ni nagra grabbar igar da?
jag: japp, ett gang piloter
VP: haha som alla andra me andra ord
jag: Va? pilot e helt nytt for mej, varfor skulle pilot imponera??
VP: alla i Cape e piloter, kaptener, lakare eller advokater, tro mej jag vet vad killar sager for att imponera pa tjejer
Jag: men dom har va faktiskt riktiga piloter, jag vet inte varfor men jag bara vet det..

Omgang #2 (nagra timmar senare)

Jag: jag och tjejerna pratade, vi e 100% sakra att dom var piloter och nu vet vi varfor.. Dom visade ju kort!
VP: Okeeej, och vem tar med sig kort pa sitt flygplan ut pa krogen? later lite val genomtankt..
Jag: Men aaa dom visade i mobilen.. och varfor skulle man ga igenom allt detta for att kunna ragga upp en tjej pa krogen..? ingen forsoker sa hart!
VP: Du skulle bara veta.

Sen var konversationen over, bara sadar..

Detta gor mej morkradd.. Och jag som e sa javla blaogd och naiv, i min varld ljuger man inte om vem man ar, vad man sysselsatter sig med.. Varfor skulle man gora det? (jag vet varfor, men anledningen kanns sa tontig aven om det ar ren och skar fakta)
men hur lar man da kanna nytt folk? hur gar man vidare fran ett krogragg till en flickvan? (ooohh jo du vet att jag sa att jag pluggade till lakare?! jag ljog, pluggar till larare..)
Sjalvklart e jag inte sa dum att jag inte fattar att folk faktiskt hittar pa historier om sig sjalv pa krogen, men inte att nastan alla gor det (sjalvklart finns det undantag)

Idag gjorde jag nastan en dum/ogenomtankt grej, men hann angra mej innan det var forsent..(tror inte det skulle vara en san dum sak i Sverige men har, jo tydligen)
Denna helg har gjort mej annu raddare for Amerika an jag var innan, denna plats kanns sa osaker, folk kanns sa mycket farligare an i lilla Sverige men samtidigt ar manniskorna har sa underbara sa oppna sa gastvanliga.. Hur ska man nagonsin veta vem som ljuger och talar sanning?

Jamstalldhet pa gott och ont




Forlat for lite osammanhangande text...








Lite skon musik

Sa kul att han e tillbaka..



En helg i Bilder

I lordags var vi ut me Joe och hans kompis, vi hade super roligt och kvallen gick alldeles for fort.. Vi akte till Hyannis igen och gick till samma barer som pa fredagen, fast nu fastande vi pa BBC (British Beer Company) dar dom hade live band..

Sondag, sova halva dagen kolla lite pa Tyskland-Australien, hem till Joes familj pa BBQ och sen tog vi en svang me hans bat..haha den beromda baten som e anledningen till att vi overhuvudtaget tog hans nummer..haha det var mysig men valdigt blasigt..


.

Nu ligger jag har och vantar pa att min min familj ska komma tillbaka ner hit sa jag far borja jobba nangang.. ;)

Regn och fotboll

fattar inte va som hande, igar va de stralande sol och varmt, lite blasigt men vi ar ju faktiskt vid havet.. Idag regn och halvt storm.. vi hann ta en strandpromenad innan rgnet kom men annars har vi suttit inne. Nu ligger vi alla 3 i min sang och tittar halvsovandes pa England-USA matchen, vaknade till av 1-1 malet som jag inte forstar hur det kunde ske..
Vi vantar pa att Joe ska hora av sig och beratta vad vi ska gora ikvall, men forst ska vi ata grillspett me familjen..=)

Gardagen borjade och slutade i havet.. Lag pa stranden hela dagen och min hudfarg e numera rod igen.. Jag, L och H gav oss ut pa en kajak tur, jag borjade me att krascha in i bryggan for att sedan nastan ga pa grund men lyckades tillslut manovrera den lilla lila kajaken och vi hade en trevlig tur tillsammans..

Jag var redan dragen nar mina latinos kom hit, (introducrade min familj for marinella) och efter ytterliggare nagra drinkar, margaritas som tjejerna mixade ihop, satt vi i n taxi pa vag till bargatan.. Borjade pa en karaokebar och korde sen barhopping med nagra killar vi traffade pa..

En riktigt lyckad kvall som, som sagt aven avslutades i havet, dit vi gick ner dit och tog lite kort efter vi ramlade ur taxin har hemma igen..

Nu ska jag forsoka ta en powernap innan det e dags att ta en dusch och gora mej redo for annu en galen natt i Cape Cod.. Nu vet jag pa riktigt att detta kommer bli en bra sommar!

 

Smell you later


Semester..

Ligger i sangen pa mitt rum i Cape Cod huset, alskar verkligen detta hus, det e sa vackert och stort.. Kommer definitivt trivas har under sommar.. 

kollade nyss pa "Up in the sky" me min vardmamma och mormor, den
va seg men helt okej..
Idag har vi bara tagit det lugnt, gatt strand promenad, kastat stenar i havet och plockat snackor..

Imorgon kommer Ale och Edith.. wiiiee va kul de ska bli att ha dom har over helgen, bara hoppas att vadret blir bra..

Nu ska jag glo pa Family Guy, aterkommer imorgon och da har jag fatt ordning pa inetrnet ocksa, nu skriver jag fran mobilen..


GODNATT


Om ett gott skratt forlanger livet..

da kommer jag leva tills jag blir minst 100ar..haha

Efter jag skrattat ett X antal ganger at videon jag la upp tidigare idag, hade jag skrattmarathon over telefon me min alskade syster.. Helt sjukt vad jag alskar att ha henne nara igen, det ar sa enkelt att bara plocka upp telefonen och ringa, dessvarre sa maste jag tyvarr valja.. Ha min syster nara eller resten av familjen och kompisarna..
Ar iallafall overlycklig att jag hittade en familj sa pass nara NY som jag anda gjorde sa jag i alla fall far spendera ett ar med syster och K + familj.. =)

Nu ar kl 11.55pm har i Boston och jag har fortfarande inte packat for imorgon.. Da drar vi namligen till Cape Cod och sommarhuset.. Ska bli sa skont att bo vid havet, ta langpromenader pa stranden och ga ner och ta morgondopp direkt nar man vaknar..






GOD NATT gott folk!

Dagens skratt!

Detta ar det roligaste jag hort pa lange..

Enjoy!








Gympass?!

sitter pa mitt rum och forbereder mej for att ga ner tva trappor till kallaren och varat lilla hemma gym.. Det e perfekt och har egentligen allt man behover, men det var som sagt att ta steget att resa sig ur sangen forst, dessutom at jag precis lunch och tack vare att flickorna tog sin middagslur tidigare an vanligt sitter jag nu har med full mage.. Gymmet kanns inte alls lockande, men ska jag kunna visa mej i bikini under sommaren finns det inte sa mycket att funderar over..

Har forovrigt haft en ganska jobbig dag.. pratade igen om extension, och jag vet fortfarande varken in eller ut.. Jag tror dock jag lutar mer att att aka hem, kanns som jag har provat detta liv tillrackligt och om jag vill atervanda till US sa kan jag ju faktiskt plugga har eller aka som Nanny istallet.. Har faktiskt till och med fatt erbjudande av en annan familj att borja som nanny dar nar mitt ar e slut.. (vilket inte kommer ske)
Jag maste kora vidare pa mina planer att resa omkring och da behovs det pengar, vilket i sig bara kan ske nar jag aker hem.. Au pair livet e ju inte direkt glammigt..


Nej nu e de dags att virra pa sig traningsdojorna och kora ett benpass atminstande..






trotter..

Dags att ga och Sova, fattar inte varfor jag sitter uppe halva natterna och gor absolut ingenting..
Ikvall gjorde jag lite nodvandiga saker iaf, la in kort fran kameran i laptopen och jag hittade massa roliga kort fran nar pappi och Lena var har..

Tankte ocksa ge ut min resdagbok adress sa ni som e intresserade av vad jag hallt pa me tills nu, kan ga in och lasa.. for jag tanker inte lagga over har da jag helt enkelt e for lat.






God natt


Fattigare i pengar men rikare i klader..

hittade inte direkt vad jag ville ha men kopte iaf ett par bikinitrosor och en bikinikjol + 2 par shorts och skor..haha de e ju sa svart nar allt e sa billigt har..

Ser aven ut som om mina tva latino girls foljer me till the Cape over helgen.. wiihoo va skoj vi ska ha, har redan borjat gora stora planer..haha



Har forsvinner de mesta av min lon..

ska ut pa jakt..

.. efter en bikini.. maste verkligen kopa en ny och spec nu nar jag ska me familjen ner till Cape Cod over helgen och vi kommer aven spendera hela nasta vecka dar.. sa kanske blir kvar dar nere i 10 harliga dagar.. aaah va underbart det ska bli, ligga pa beachen och aka ut me baten.. =)



jag och pappi staende pa verandan me havet i bakgrunden





stranden

stranden i cape cod


och har ska jag spendera storre delen av sommaren, ar det inte helt underbart..












Nystart!

Vad manga inte vet, ar att jag startade en blogg nar jag och mitt ex gjorde slut.. Skulle skriva om mitt nya liv.. Visste redan da att jag skulle aka som au pair inom en rimlig framtid och tankte darfor att som de flesat andra skriva en blogg om mitt liv pa andra sidan atlanten.
Nu blev det sa att jag hade noll inspiration for en blogg sa lade ner den efter nagra inlagg. Jag berattade inte for nagon om bloggen utan ville bara kanna hur det kandes att skriva, och vet att det egentligen inte ar nagot for mej, men nu har jag haft en resdagbok, men hatar att uppdatera genom den for det kranglar alltid.. darfor har jag nu beslutat mej for att prova pa att blogga istallet far se hur det gar denna gang..

Kanske hamnar i toppen pa bloggportalen.. ;)

RSS 2.0