This is how I roll..

Denna vecka när min bil varit på verkstan har jag stiftat en närmare bekantskap med monstret i familjen..



Den är i största laget men jag älskar den och skulle absolut kunna tänka mig att äga en i framtiden om det finns någon som skulle kunna tänka sig betala mina bensinkostnader.. någon?


Nedräkning 2 månader!!!

Sen är kusin Linda på plats här i Boston.. yaaaay det kommer bli så bra så bra och jag är överlycklig att jag ska få lite besök igen, det känns så bra när någon när och kär kommer och livar upp stämmningen lite..=)
27 Juni är datumet alltså och så stannar hon i hela 3 veckor.. längtar som bara den.. och så kommer hon i lagom tid för att få träffa lilla bebben också..=)


 


Lista!

Min dator har varit ur funktion i några dagar, därav ingen uppdatering..
Jag orkar inte skriva värsta långa inlägget nu därför nöjer jag mig att i listkorm berätta om mina senaste dagar..
vi tar upp där vi avslutade i fredags kväll.

Helgen
* Skjutsade Emilia till flygplatsen kl 6am på lördag morgon, i spöregn och Emilia i princip sjöng hela vägen för att hon skulle få komma till sol och värme.. jag var alls bitter..
* Åkte hem och sov några timmar
* Åkte hem till J och kollade på fotboll och film innan middag och mer film
* Överlycklig att min bil inte bärgats bort då jag var säker på att jag felparkerat
* Förbereder Salem resa..yaay -->
--> Ska plocka upp Cece, men kommer bara till norra Boston innan höger stötdämpare smäller -->
--> 4 timmars väntan på bärgningsbil, vilket enligt j är karma eftersom jag tjatade om att min bil skulle bärgas hela kvällen --> hemma kl 5.30pm och får äntligen äta lite mat och massa godis ur min påskkorg..

Mån & Tis
* Ingen skola för flickorna + att efter att jag öppnat min vm mammas bils passagerardörr går den inte att stänga igen (behövde smörjas lite) = fast i huset en regning dag med ett överaktivt tvillingpar -->
--> Pysslades som aldrig förr i detta hus
* skypade med pappa och Alex
* utslagen aupair slocknade kl 10.30pm
* packar in tvillingpar i "monster trucken" alias escaladen och åker till mormor och morfar på playdate med minsting kusinen
* Bjuden på lunch och morotskaka, mums
* Åker hem och lägger ett utslaget tvillingpar för en middagslur
* Solen tittar fram så på med bikini och solar medans samtal med Kusin Marina (Grattis igen), mamma och mormor medans min hudfärg sakta men säkert ändras från vit till kräft röd.. igen..
* massa bus och promenad i solen, innan middag, bad och läggdags..(jobbade lite extra ikväll)
* 12.30 am övertrött au pair måste sova, ska upp igen om 6 timmar..puh suck och stön varför kan jag aldrig lägga mig i tid?




Grattis Kusin Vitamin!

Min bästaste kusin fyller 23 idag, eller ja snart är det igår men det spelar ingen roll.. det som spelar roll är att vi börjar bli gamla.. shit 23.. kommer ihåg när vi var 15.. eller 7.. eller ja vi har ju spenderat hela livet tillsammans och varit bästa kompisar under många av de åran.. Nu ses vi inte så ofta dock, ja just nu är det ju inte så konstigt eftersom jag befinner mig i USA, men i sverige.. ja det är ju för att hon tog sitt pick och pack och flyttade till Småland när vi började gymnasiet, hon tog steget "flytta hemifrån" lite längre än vad jag gjorde.. och där har hon blivit kvar.. måste verkligen åka ner och hälsa på henne när jag kommer hem.. sist jag var där var exakt 3 år sedan när jag och Martina gjorde en road trip dit till Marinas 20års dag.. haha det var tider det.. och martina var på tjocken med mina prinsar.. helt sjukt vad tiden går fort när man tänker tillbaka lite..

Hur som helst.. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MARINA!! Hoppas du hade en toppendag!


Älskar dej!

(sorry, var tvungen att sno en bild av dej från fb då jag uppenbarligen inte har ett enda kort av dig på min dator)


Glad Påsk!

Jag sitter hemma hos Emilia och dricker lite vin och umgås.. Hon åker till Miami imorgon bitti och jag har lovat att skjutsa henne till flygplatsen.. kl 6am.. yaaay.. eller inte..

Vi har iaf haft några mysiga dagar, eftersom Emilias familj är borta åkte jag och hämtade henne igår kväll så hon slapp sova själv och så fick jag hjälp med flickorna idag som liten belöning.. jobbigt dock att flickorna numera föredrar Emilia före mej..haha Vi hade iaf en mysig dag med först lekplats besök och sedan hem för lunch och middags lur, när flickorna vaknade åkte vi till Dunkin Donuts och köpte ett gäng med munchkins som vi sedan hade picknick med ute på altanen.. 

annars då? inte så mycket händer just nu.. jag och emilia ska boka in våran DC resa så snart hon fått klartecken från hennes vfamilj.. 

Glad Påsk till er alla och njut av all mat och godis, jag är riktigt avundsjuk på er..

peace out!

 

Vin på en onsdag? Idag var det fest!

Eftersom Emilias familj åkte till Kanada och jag har sovmorgon på torsdagar så tycket vi det var ett ypperligt tillfälle att ha lite vin och myskväll och spec eftersom Emilia lämnar mig i helgen och åker till Miami några dagar.. jag vill också, men jag har ju haft mitt roliga nere i South beach så nu sparas pengarna till andra resor, så får helt enkelt hålla tillgodo med Boston denna helg..
Eller vi ska ju ta en daytrip till Salem i helgen så lite nya upplevelser blir det även för mig och samtidigt har jag tid att catcha upp lite me Cece som jag inte sett på år och dar.. ska bli skojsigt..
 
Efter allt vin igår tyckte vi att en pw när vi vaknade var på sin plats så vi gav oss ut på slingan på ca 1 timme som Emilia brukar gå, riktigt skönt var det men lite väl blåsigt ute, när fan ska vi få värme? För första gången sen jag kom hit har Sverige bättre väder än vi och det suger..




 vi såg en stackars ensam kalkon virra omkring på gatan, Emilia tyckte vi skulle äta upp den, trots att hon är vegetarian.. Gratis mat kan man ju inte säga nej till..haha


snabbt om helgen som var..

På lördagen åkte jag och Emilia hem till henne och sedan vidare hem til J som skulle ta med oss på fotboll på Phoenix Landing i Central Square, FC Barcelona mot Real Madrid. Jag älskar fotboll, men tycker egentligen bara om att titta på det live, tv blir liksom tråkigt på något vis. Antar att det var därför J drog med oss till en bar eftersom det blir lite härligare stämmning än hemma i soffan.. Vi hade iaf riktigt roligt och baren var fullpackad med glada fotbolls supportrar.
 
På kvällen blev det utgång ala Emilia och Madde, vilket betyder att det bara är vi två och att vi provar ett ställe vi aldrig varit på förut.. Vi har lärt oss att det är lättare att göra det solo än när man är i en grupp för då är det alldeles för många viljor.. Stället för kvällen blev Saint som vi hört mycket om men aldrig lyckats dra med våra kompisar till.. Underbara club..haha vi hade skitkul, dansade och blev bjudna på drinkar och shots hela kvällen.. RIKTIGT bra musik spelade dom så hit ska vi def gå igen..=) 
Det jobbiga med kvällen var att det var regnstorm när vi lämnade Saint så att få  tag i en taxi var önsketänkande, vi lyckades ta oss bort till Prudential Center och hängde där med några tjejer medans vi ringde alla taxinummer vi kunde hitta på utan någon större framgång där heller.. Inte ens våran stammis taxi i Newton vill;e komma och hämta oss.. Slutade med att vi gav oss ut i ovädret och hittade efter ett tag våran räddning, en kille som jobbade på ett hotell ropade dit oss och sa att vi kunde gå in under tak så skulle han fixa en taxi till oss.. Så snällt av honom.. så han stod där ute i regnet och vinkade in taxibilar.. Tack till denne kille, han räddade våran kväll..

Sunday=Funday=Falskt, vi spenderade heeeela dagen på soffan i Emilias källare, men detta blir iaf sista soffhängs söndagen för mej för nu när vädret blir bättre är det dags för daytrips igen.. woohooo!

Som vanlig när jag och Emilia är själva blir det inga kort tagna.. vet inte varför men vi måste verkligen skärpa oss.. hittade dessa två, men thats it..



     


Filmkväll

Jobbar ju som sagt ikväll då mina värdisar ville ut och käka middag och jag ville ha lite extra pengar, so win/win.. perfekt.. och så hade jag sällskap av Emilia också så kvällen blev genast mycket trevligare..
Vi käkade middag och drack lite vin innan vi flyttade ner i "the bat cave" och glodde på film medans vi åt fruktsallad och choklad som Emilia hade med sig. Vi så Burlesque med bla Christina Aguilera, Cher och snyggingen Cam Gigandet, riktigt bra film och absolut sevärd.. Älskar verkligen Christinas röst..

           

Nu ska jag sova, Emilia har redan slocknat här bredvid mig och vi måste upp tidigt och lämna tillbaka bilen till Emilias familj.. sen får vi se vad resten av dagen/kvällen har att bjuda på..

God Natt! 

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade ååårrr...

Grattis på 26års dagen syster Isabelle!




Tack för att du alltid finns där för mig med dina klocka råd och välbehövliga tips, att du för det mesta finns där för mig när jag har mundiarre och bara mååste få prata av mig om allt och ingenting ;)
Älskar dig så obeskrivligt mycket och önskar dig all lycka i världen för det är du värd!
och tack för att du äntligen gör mig till moster ♥


Americas best dance crew

Nya säsongen har börjat och jag är överlycklig.. Älskar detta programmet.. Men seriöst vad händer? Dom har ett gäng brudar som jobbar strippstänger... imponerad? ja, absolut.. tycker jag de passar i detta program? nej..
Men sen har vi en grupp av 10 åriga pojkar från Jersey, skitsöta och riktigt grymma.. Dom dansar skiten ur några av de andra grupperna..

                      
                                                      Iconic Boyz (bildkälla)


Idag hade jag sovmorgon som alltid på torsdagar och passade på att ta en pw innan det var dags att börja jobba, ni som varit här, sett kort eller hört mig berätta om vart vi bor, har även sett/hört talas om backen upp till vårat bostadsområde.. Det är en MÖRDARBACKE och jag har aldrig under mina 1,5år här vågat gett mig på den, men idag kände jag att det var dags.. Jag trodde att jag skulle dö..haha kanske inte supersmart att köra backen dagen efter jag körde nästan 1 timme på steppmaskinen och imorgon har jag Cardiolates också, kommer inte kunna gå i helgen..haha

I morgon ska jag jobba lite extra och förhoppningsvis kommer Emilia och håller mig sällskap..

Nu är det dags att sova, lång dag framför mig i morgon..

Nyp mig så jag vet att jag inte drömmer..

Har fortfarande svårt att fatta att jag ska få se Chris Brown live.. När jag såg hans namn på artistlistan fanns det inget som höll mig tillbaka..








Amerikanskt Körkort!

Idag klarade jag det ÄNTLIGEN!

Det jag inte berättade förut va att jag kuggade en gång, och det skäms jag för men efter idag förstod jag att förra gången inte var helt och hållet mitt fel, dom har bara annorlunda regler här än i Sverige..
Hursom helst var karln jag körde upp för riktigt trevlig och förklarade verkligen för mig hur det ligger till här och vad jag måste tänka på, vilket kändes jättebra. Nu är det gjort iaf och jag känner mig så lättad.

Nu ska jag åka till Starbucks en sväng och möta upp Emilia och några till för lite kaffe och skitsnack, men först måste jag få tillbaka min bil som min vm's bror jar för tillfället då han var så snäll och lånade oss hans idag till uppkörningen..

Summer Jam 2011

HERE WE COME!!!!

Jag och Emilia har köpt biljetterna så nu finns det ingen återvändo..
4 Juni, Mansfield

CHRIS BROWN
Fabolous
New Boyz
Jeremih
Lupe Fiasco
Waka Flocka
+ fler

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie kommer bli grymt!


Baby Shower!

Älskar,Älskar,Älskar det!! Hur i allsindar kan vi ta efter Halloween men inte Baby Showers?
Jag och Emilia ska iaf ha baby showers när vi får barn, hur kan man inte vilja ha det?
En fest med massa folk du älskar, äta och dricka gott och få i princip allt du behöver till ditt ofödda barn.. 

Vi hade iaf en jättetrevlig dag/kväll och jag är jättelycklig att jag hann bli frisk så vi kunde få vara med och uppleva detta fenomen.. 
Dagen började tidigt med att syrran drog med mej och Emilia till/på nagelsalongen och ärenden + lite sista minuten shopping innan det var dags att bege oss hem för att börja arbeta.. Skala,hacka,skiva,tärna,riva,steka,pressa, mixa,dekorera.. ja mycket skulle fixas med maten innan mom skickade ner mej och emilia i källaren för att dekoreara och fixa det sista inna vi tillslut fick hoppa in i duschen och göra oss klara innan folket började strömma in..
Fick i uppdrag att åka me Okeeffe och hämta upp josse och hennes man..jadu säger jag bara, 2 blondiner som försöker hitta varandra på en tågstation..haha det tog ett tag och mycket skratt innan dom tillslut hittade oss..  
När vi kom tillbaka hade en hel del folk hittat dit, men det var bara början.. fattar inte hur många man kan få in i en källare men detta måste ha varit rekord, fok bara fortsatte att strömma in..haha
Efter lite lekar, middag, paketöppning, massa drinkar, massa skratt, underbara människor och skön musik var det äntligen dags för sängen som vi nog alla stupade i.. Verkligen en toppen kväll =)
Jag vann till ooch med en av tävlingarna, där man ska gissa i toapappersrutor hur stor den gravida är runt magen och jag gissade rätt..woohoo vann en ram som jag ska sätta in ett kort på mej och lilla K när han kommer ut och ställa i hans rum så han alltid kommer ihåg sin moster i Sverige..
Kan knappt vänta längre innan jag får träffa min lilla monkey♥





På söndagen lagade mom  jamacansk frukost innan det blev dags för oss att tacka för oss och börja resan tillbaka till Boston.. 
Men vi kommer snart tillbaka ♥


äta, jobba, sova..

Det är typ det enda jag hunnit med senaste tiden varav min kassa uppdatering, inget speciellt har hänt utan vardagen rullar på med jobb, jobb och åter jobb och helgerna har det varit fest och mys med gamla och nya kompisar..
Min VP har rest de 2 senaste veckorna så har knappt sett honom alls vi mötts i dörröppningen på fredag eftermiddag, ha kommer och jag åker..haha

Förra helgen blev det en hel helg i Boston, först massa mys, middag och club på fredag.
Det årliga kuddkriget och middag i Harvard square på lördagen, innan det var dags att åke hem till Emilia och svira om för en födelsedagsfest..
helgen avslutades med brunch/middag med underbara vänner på söndagen innan världshistoriens kortaste ap möte och filmmys me emilia så absolut en lyckad helg måste jag säga..


Tillställningar som dessa lockar kändisar, vi hittade både nalle puh och tiger och sak 1 och sak 2 
  
Close-up

Hottingar


RSS 2.0