Hej mitt vinterland..

Jag är verkligen överlycklig att vi har snö i Sverige nu.. det är så mysigt och det blir aldrig någon riktig julstämmning utan snö..
Något som också bidrar till julstämmning är julbord, och det ska vi på ikväll.. Mammi, pappsen och Brorsan och det ska bli fett nice..
Efter julbordet ska jag möta upp Jossan och sen blir det förkula och en helkväll i Ludvika.. ska fatiskt bli riktigt skoj att gå här i stan igen, man träffar ju oftast på några gamla kändisar.. ;)

Nu ska jag gå och hälsa på Mormor en sväng och köra in lite ved och ta en fika.. Gäller att hjälpa min lilla gulltant så mycket som möjligt nu när jag har lite tid till övers.. <3








Tjuvlyssnat..


Tjuvlyssnat.se måste vara en av de bästa sajter som finns (ligger på samma plats som felsms.se)..

Jag skrattar nästan ihjäl mig varje gång, det enda negativa är att dom inte uppdaterar jätteofta.. Men det gör inget när det kommer upp guldkorn som denna


en bild säger mer än tusen ord..2

Btw förlåt för bristen av kort på min blogg nuförtiden.. det handlar inte om att inga moments blir förevigade på bild utan mer på att min minneskortsläsare råstrejkar.. Jag kommer att få en ny i julklapp, men mamma tycker tydligen inte att jag ska få alla mina julklappar i förväg då hon inbillar sig at jag skulle känna mig bortglömd på julafton när alla utom jag får paket (Förstååår inte alls vad hon pratar om)
Hon tyckte helt enkelt att det faktum att jag snodde mitt nya headset så jag kunde skypa med mina kära vänner var tillräckligt..

Så håll tillgodo, det kommer det kommer.. Jag LOVAR!


En gammal bild på mej bara för att jag är så snäll
vet själv hur tråkigt det är att läsa en blogg utan bilder och som aldrig uppdaterar
SKYLDIG på bägge anklagspunkterna


Julklappshandling

jag är helt slut... Har varit med mammi idag på Kupolen och handlat julklappar heeeela dagen.. men nu är jag klar.. eller har fortfarande pappas julklapp kvar (sorry syster, men har fortfarande inte fått tummen ur) men blir nog fixat imorgon..
Martina kom förbi med pojkarna också så vi hann busa lite inne på MCDonalds, gud va stora dom är.. har ännu inte fattat att jag varit borta ett helt år.. Sen kom Martina syster Pernilla med lilla godingen J också, en ny liten bebis att mysa med..<3

Nu har iaf jag och mamma ätit varma mackor och druckit lite vitt vin.. Jossan hojtade att det faktiskt bara var torsdag idag, men jag svarade med att livet är en fest och att jag faktiskt har semester..=)

Sen mitt senaset inlägg har jag haft en lång weekend i Falun, med massa mys och fest.. Fest på kåren på fredagen och en överraskningsfest i MIN ära på lördagen, dom hade tillochmed ringt in Peter och Simon.. Gud vad jag älskar mina vänner och spec tack till Siri som planerade allt... Kommer vara så jobbigt att lämna alla igen.. men kommer snart tillbaka igen..;)

Måndag kväll blev det pulkaåkning med underbara Sinikka och Therese.. Oj vad skoj det var, massa bus och såklart prat om gamla minnen.. har ju gjort en hel del med dessa tjejer under mina ungdomsdagar..haha

Onsdag spenderade jag en heldag med Jossan, började med frukostfika inne i Ludvika och sen massa mys hemma hos henne.. <3 På lördag blir det fest också.. kommer inte ens ihåg när jag och jossan festade sist.. om vi ens någon gång festat ihop...?! Konstigt iaf, men sen var det ju år och dar sen vi umgicks också..

Imorgon blir det frukostfika i Ludvika igen, men denna gång med Marika, som var min bättre hälft under lång lång tid.. Förväntar mej en underbar förmiddag med massa catching up och massa gamla minnen..=)

Måste bara avsluta med att jag är så tacksam för mitt liv och min familj och vänner, här i Sverige och i USA.. Jag tror inte att jag uppskattar er tillräckligt, men jag älskar er verkligen.. Tack för att ni förgyller mitt liv..<3

peace out

Sverige


Jag har landat i Sverige och varit här i lite mer än en vecka, dålig uppdatering men dom jag i huvudsak skriver bloggen för träffar jag ju nästan dagligen nu eller iaf pratar med dem på telefon..

Har iaf hunnit med en hel del på dessa 9 dagar..

*Träffat Lundbergsfamiljen och firat kusins födelsedag
*Ätit middag hos I & H
*Besök ambassaden och fått mitt nya Visum, så nu är jag all set att åka tillbaka..
*Umgåtts och ätit gott med Mammi, pappa, brorsan och Mormor..<3
*Spenderat några dagar hos älskade Martina och Pär och busat me mina prinsar som har blivit såå stora..
*Flyttat alla mina grejer hem till pappa
*Haft lite vinmys me bästaste kusiner Marina och Jenny..
*Flyttat in hos Siri och Per i Falun, där jag nu befinner mig fram till sön/mån..
Hursomhelst känns det underbart att vara hemma igen, känns nästan som om jag aldrig åkte.. skum känsla det där..

Det enda jag klagar lite på är kylan, fy faaan va kallt det är.. lite annorlunda från Boston..
Så packa ned varmaste jackan Isse och Kev, ni kommer att behöva det..


RSS 2.0