Washington DC!


Kom precis hem från Starbucks där jag hade mötte upp Emilia för en frappe och massa prat.. Jag åker ju bort över långhelgen så det gäller att passa på att umgås så mycket som möjligt..;)
När jag kom hem möttes jag av ännu ett mejl från en couchsurfare i DC, yaay nu har vi två ställen att välja mellan och bägge verkar jättebra så nu måste vi bara bestämma oss vilket kommer bli lite svårare..
Det är så skönt när man bokat en resa och fixat allt runtomkring, så man bara kan luta sig tillbaka och njuta tills det är dags för avfärd.. Vi kommer åka den 10-12 juni och jag är jätteexalterad, äntligen ska jag få se huvudstaden, det tog mig bara 18månader att få tummen ur..
Känns väldigt bra och i och med denna resa har jag klarat av det jag velat se på östkusten, sen återstår det bara att se om jag lyckas ta mig till västkusten också, har ju lite problem med att hålla i pengarna.. 

10 dagar kvar till SUMMER JAM 2011 och jag orkar knappt vänta mer.. det var länge sen jag såg framemot något så mycket.. och äntligen har Larissa fixat biljetter så nu har vi lite sällskap dit och hem också..

och såklart endast 1 dag kvar tills jag får hålla min lilla sötnos Kadien i mina armar..♥ 

Det är så konstigt när jag träffade syster för mindre än 2 veckor sen såg hon ut såhär



och nu är magen utbytt mot denne lille gulleplutten





bla bla bla..

Om ni vill ha uppdatering om vad som hänt den senaste tiden kolla in på Syrrans och/eller Emilias blogg jag orkar inte uppdatera er..

Helgen var iaf en väldigt bra helg likadans som helgen innan dess som spenderades i NY hos Syster och Kev..ja första gästerna i deras nya hus blev jag och Emilia..woohoo

Men denna helg var det.. I torsdags möttes jag och Emilia upp på en tekopp pa starbucks innan vi drog vidare till BBC för appertizers och en öl med Liza medans vi tjattrade och sneglade lite på Bruins matchen.. En öl är tillåtet om man ska kör senare..

Fredag, åker till Emilia som vanligt efter jobbet.. där blev vi sittandes med Emilias Vmamma och snackade medans vi tömde vinflaskan jag hade tagit med mej för att fira att jag blivit moster tidigare under dagen.. Och lite varma i kläderna bestämde jag och E för att ta taxi till Newtons lokala bar, Union st.. riktigt schysst ställe egentligen och spec på lördagar då dom har en dj som spelar hip-hop och rnb.. Vi drack en hel del och träffade både random snubbar och blev bästis me dörrvakten..haha störtskön kille.. När dom stängde kl 1 bestämde vi oss för att gå tillbaka hem, för att nyktra till och hinna prata av oss..haha det tar ca 20-25min att gå så det är helt okay..

Löedag och solen hade äntligen hittat till Massachusetts så vi drog till starbucks for lite iste innan vi bestämde oss att åka till Ikea en vända för lunch (INTE kötbullar, Ikeas smakar päck) och lite matshopping (kaviar, ballerina, singoalla & chocklad) sen hem igen för att njuta av några soltimmar iaf.. Emilia mixade ihop random frozen drinks som vi avnjöt medans vi läste och pratade i telefn me Martina♥ och resten av bygden, det var tydligen byfest hemikring..;)
In i duschen och göra oss klara innan Liza kom över me två kompisar för några drinkar innan vi drog in till Boston och Splash, för att möta upp resten av tjejerna (tror vi var 15, allt som allt) Hade aldrig varit på splash tidigare och jag vet inte om jag kommer gå dit igen.. alldeles för trångt och musiken var inte den bästa men vi hade skitkul och jag drack alldeles för många long island icetea, men dom e ju så goda..;) vi dansade hela kvällen, snubblade över vip bord och Liza ramlade till och med ner i en ishink på ett utav borden.haha såg det inte, men antar att de va en syn att döda för..haha  

Söndag blev softdag me thaimat och det behövdes verkligen.. =)




 


Jag har blivit Moster!!

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN BABY KADIEN!!

I fredags 20Maj runt kl 7am kom han ut..
Jag är så stolt över dig underbaraste syster för att du gjorde det precis som du ville och hade planerat och att det gick så bra..

Det blev lite komplikationer så Kadien var tvungen att stanna lite längre på sjukhuset men imorgon får han äntligen komma hem.. och på fredag får jag äntligen träffa honom, jag håller på att längta ihjäl mig..
Bara 3 dagar kvar nu!


krigsskada

Hittade dett inlägg som låg och samlade damm i utkorgen..haha var tydligen meningen att publicera det i söndags..

hej hej hallå dagboken..

Jobbade lite extra i fredags eftersom helgnannyn inte kunde komma, alltid skont me lite extra pengar och så kom Emilia och höll mig sällskap, vi tog en drink, käkade popcorn och kollade på The girl with the dragon tatto (män som hatar kvinnor) gav Stieg Larsson filmerna till min v föräldrar i julklapp men har inte hunnit titta på dem ännu..

Sen igår när vi vaknade åkte vi till Emilia och sedan vidare till Boston för litte strosande, slutade på newbury st på en uteservering för lunch och öl, det är nåt med uteserveringar och öl man bara måste ha åtminstånde en..haha
Senare på eftermiddagen kom Frida och joinade oss, vi svenskar gaddade ihop oss på valborg.. Även om det inte blev någon brasa eller grillat så bestämde vi oss iaf för att dra ut i Bostons nattliv.. Vi hamnade på Felt och träffade på Tim och hans kompisar.. Blev en riktigt trevlig kväll med kanske lite för mycket alkohol och det kombinerat med höga klackar och halt golv resulterade i att jag lyckades halka och landade på knät, mitt höger knä som jag har haft lite problem me sedan innan så nu är jag halvt invalid.. perfekt.. Eftersom jag inte fattade att det var ganska illa igår gjorde jag inget åt det sen idag har jag isat och haft det lindat, men jag vette fan, borde nog gå till en doktor och kolla upp det.. Om inte annat för att ha det dokumenterat, men jag är inte spec sugen me tanke på kostnaden..ugh..



Idag hade vi även ett au pair möte, där kanot/kajakpaddling stod på schemat, det var kul och riktight skönt att vara ute lite..
Nu sitter jag hemma hos emilia och kollar film, men det är dags att åka hem och sova lite tror jag.. lång vecka framför mig, har massa skolarbete att göra före helgen då jag drar iväg till Albany, NY för mina sista 3 credits.. yaay äntligen klar med allt plugg..haha


RSS 2.0