Varför kan inte saker och ting få gå min väg åtminstånde lite mer än några dagar..?

Är helt utmattad, mycket som pågår och jag orkar inte skriva om allt.. Inlägget som jag skrev före helgen känns avlägset och även om helgen var UNDERBAR byttes glädje mot förtvivlan i söndags kväll, och jag kan för första gången säga att jag hatar min arbetsgivare!

Folk tycker kanske att jag överreagerar och det kanske jag gör, men det är mitt liv och mina nära och kära det handlar om. Jag blir bara så matt på att dom inte kan ta ansvar för något och inte se till att all information går ut till oss, och när den väl kommer är det som en blixt från klar himmel..

För en förmedling som har funnits i över 20år måste det väl ändå finnas riktlinjer hur information ska ges ut? eller?

Jag kommer skriva mer om detta när jag har mer information om vad för regler det är som egentligen gäller då förmedlingen fortfarande inte kan svara på detta..

Uppdaterar om helgen imorgon, lovar.. annars kan ni ju kika in på syrrans blogg och läsa en helgsummering..



peace out


slappdag..

Måste bara säga att mitt liv känns jävligt bra just nu, känns som jag är på ett bra ställe.. Älskar människorna omkring mig och jag får massa energi, även om det suger att inte ha fler närmare än på andra sidan jorden.. Men sånt är livet och det känns ändå som jag har rätt så regelbunden kontakt med dom männsikorna jag vill..

Började kl 15.30 idag och jobbade till lite efter kl 20, skön dag med andra ord och absolut välbehövligt då jag kom hem sent i natt efter en trevlig kväll i Boston..
Så det blev massa prat me Martina i telefon, skype me pappa + lite pratande med annat folk och tvtittande tills det var dags att förflytta sig ner till soffan och hänga lite me H innan flickorna vaknade..
Sen rullade det på med massa bus och middag innan det var läggdags för barnen..

Hade en trevlig "skype dejt" med Sanna ♥ alldeles för länge sen vi pratade.. men hon är en av mina äldsta och bästa vänner, spelar ingen roll hur lång tid det går mellan gångerna vi hörs det är alltid som vi aldrig varit ifrån varandra..

Nu ska jag sova.. Big day imorgon, syster kommer på besök..yaaaay!!
 


Shopping shopping shopping..

Det har blivit en del senaste tiden, men jag har inte visat något för er på länge så här kommer några bilder..

En sak ska jag säga innan pappa börjar klaga här.. Jag är iaf GRYM på att hitta billiga kläder och skor så det brukar iaf inte bli såå dyrt..


Min Sean John dress som jag köpte idag faktiskt, kunde inte låta bli..Älskar den! 

Köpte även dessa idag, behövde verkligen nudefårgade sommarskor

Mina älsklingar som jag en dag ska lyckas gå i..haha

Love them ♥

My auntie is AWSOME, body till lillen.. han måste ju få reda på hur det ligger till från början..

Jag och Emilia tog en tur med hennes fam upp i Prudential Tower och lyckades efter många om och men få ihop en varsin bildkub som ett litet minne..♥

Jag brukar köpa shotglas från alla ställen jag besöker men då jag inte hittade något som det stod Naples på, fick en pyjamas duga..

That's it för nu.. Måste börja göra mig klar, ska ut på lite roligheter ikväll..

Peace out!
 


Tillbaka till verkligheten..

Landade i Boston i måndags eftermiddag efter att ha cirkulerat omkring i uften ovanför Providence i ca 45min och det snöar.. SNÖAR!! seriöst, sist jag pratade med Emilia på söndagen var det strålande sol och typ 20 grader.. Våren är här hördes det från flera säkra källor i bådet Boston och NY.. men icke sa nicke..
och för att göra dagen bättre.. När vi kom av planet var väskorna försenade då det var massa krångel med bandet och när vi väl kommer till bilen och ut på masspiken.. ja då står all trafik stilla.. Visade sig att Vice presidenten var på besök vilket var resultatet av först vårat cirkulerande i luften och sedan fast i bilkö, det var tydligen väldigt nödvändigt att utrymma både luftutrymmet och sedan motorvägen..
Väl hemma kom mormor och morfar med mat innan jag åkte till Starbucks för att catcha upp lite med Emilia..=)

Så mina sista dagar i Naples var underbara, vi åkte till djurparken oclika lekplatser och spleade golf samt låg vid poolen åtminstånde någon timme varje dag.. UNDERBART!! Förutom nätterna då jag verkligen fick känna på hur det är att ha barn.. och en sak är säker: Jag är inte beredd att ge upp min sömn än på några år..haha
När mina värdisar kom tillbaka från Key West på fredag blev det riktigt lugnt och skönt och hela helgen kunde jag sola mer än innan eftersom jag slapp sitta i poolen hela dagarna och leka med flickorna, min vm sa att det är ju faktiskt helg och då jobbar inte jag... GULD värt! 

        

Helgen spenderades mer eller mindre vid poolen och kvällarna kollade vi film.. Först "The Switch" och sedan "Love and other drugs" var inte överförtjust av någon av dem, men Love and other drugs är iaf sevärd..
Som avslutning på semestern åt vi middag på Tommy Bahamas även detta år.. MUMS, älskar det stället både maten och atmosvären är underbar och lika som förra året var det livemusik.. riktigt trevligt..  

 
Från detta ----------> detta











Naples

Halvligger i min sang och forsoker komma pa hur jag ska ligga for att det ska vara tillrackligt bekvamt or att hinna somna, just nu kanns det som jag inte har nagon hud.. mitt smeknamn kraftan ar tillbaka...
Men klagar inte.. det borjade snoa i boston nar vi gick ombord pa planet igar och temperaturen visade pa 83 grader F nar vi landade sa ar mycket nojd med min branda stackars kropp..

Har det iaf jattebra har nere i soliga Florida och efter att ha spenderat hela dagen idag vid poolen sa var vi ut och at middag pa en jattemysig skaldjursrestaurang och barnen skotte sig exemplariskt, det var sa jag blev riktigt stolt over dem.. men det har dom faktiskt gjort hela resan, forst flyget, sen bilresan och nu idag vid poolen.. mina gullungar..
 Imorgon bitti aker mina vardisar pa mini semester till Key west och kommer tillbaka pa fredag, sa nu blir det jag som har huvudansvaret for barnen men det ska nog bli bra, vi borjar med en tur till djurparken imorgon..

Nu ska jag sova lite..

ps. mamma och pappa, jag ar fortfarande kontaktbar, bara sa ni vet


Nu ska jag tydligen bli skånebo också

I helgen har jag umgåtts med heeela Emilias familj som är här och hälsar på, sammanlagt är dom 7 personer här och jag måste säga att jag har haft skitkul, dom är ju för underbara.. mamma och pappa, mormor och morfar, farmor och bror med flickvän.. Vi har ätit massa gott, druckit X antal vinflaskor och en hel del skratt har vi också hunnit med..
Jag har fått hemlängtan nu när dom varit här och jag saknar alla er därhemma ännu mer.. Mamma, Pappa, Mormor, Lillebror, kompisar gudsöner och annan släkt.. önskar jag kunde ha alla er här♥
Och jag önskar mammsen och pappsen hade kunnat träffa Emilia när dom var här, men det får komma vid ett senare tillfälle..

Emilia håller fortfarande på och försöker övertala mej att flytta till skåne..haha Vi får se hur det blir, har ju inga planer alls just nu så är absolut öppen för förslag..

Emilias Vfamilj hade middag för oss alla i Fredags för att Emilias familj skulle få träffa alla emilias kompisar, en riktigt trevlig kväll och på lördagen hann vi oss på en utgång med kärt återseende av några saknade vänner efter middag inne i Boston med familjen Pålsson..

Lyckad helg med andra ord!

Nu måste jag fortsätta att packa inför Naplesresan imorgon.. Det ser ut som en mindre klädbomb har exploderat på mitt golv..



Kan någon förklara för mej hur alla dessa kläder ska få plats i denna väskan?
(Har även lite kläder i tvättmaskinen)

 

Whenever you call baby I roll up..

Jag har aldrig egentligen gillat Wiz Khalifa, men när jag hörde denna låt första gången kunda jag inte sluta lyssna på den.. Älskar den och hoppas han kommer fortsätta göra fler låtar i den här stilen och gillar verkligen hur han skrattar i många av hans låtar och hans leende är det ju heller inget fel på..



En annan rolig sak är att jag alltid lyssnar på jamn 94.5 (rn'b och hiphop kanal) när jag kör bil och på så sätt lyssnar flickorna på samma musik och när jag körde min VP till jobbet förra veckan spelades
Wiz Khalifas Black and Yellow och M nästan skriker ifrån baksätet - "This is my favorite song.." haha skönt att man har softa vföräldrar så han bara garvade och frågade vad som hände med Dora the explorer sångerna...


Internationella Kvinnodagen och Fettisadag!

Sitter i min säng och kollar på barnprogram med G som för tredje dagen i rad vägrar att sova middag, tror seriöst hon är på väg att ge upp middagsluren, men samtidigt blir hon jättetrött och grinig vid 5-6 tiden vilket visar att en heldag utan sömn fortfarande är för mycket för henne, och spec när de varit aktiva och lekt hela dagen.. som idag...


Tog med flickorna till Gallerian för lite bus på lekplatsen innan vi åkte till BK för lunch..
Roligaste idag var när flickorna for runt som yrväder på lekplatsen och sprang uppför trapporna till ett torn med rutschkana och en pojke sprang efter och försökte få dem att stanna för tornet var "hans" torn, när flickorna vägrade lyssna och springer vidare suckar han, vänder sig om och säger Women.. haha så jävla rolig..

Tydligen semeldagen idag, inte sån farlig dag att missa.. har aldrig gillat semlor spec mycket och vet inte när jag senast åt en semla, men idag bara för att alla blir helt hysteriska över detta bakverk så blev jag jättesugen på semlor.. typiskt!

Skulle ha varit hem till Emilia igår för att äta svensk mat med hennes Vfamilj och familj som är här och hälsar på från Sverige, men eftersom E's mamma var lite krasslig igår vågade jag mej inte dit.. det sista jag/vi behöver nu är en ny omgång sjukdom av något slag och spec då det bara är 6 dagar kvar till Floridaresan.. längtar*
Nu har M också vaknat så det är dags att gå ner och underhålla dem lite innan H kommer hem.. Extra jobb ikväll igen..

weekend i Long Island

Helgen var riktigt trevlig som alltid när man hälsar på Lewis familjen.. Inte långt efter mitt senaste inlägg blev det sängen då vi alla var väldigt trötta efter en lååång arbetsvecka..

Lördag gick jag och Syster upp ganska tidigt, lagade frukost och gjorde oss klara innan vi drog till Bobs furniture för att titta på lite möbler till huset som sakta men säkert närmare sig inflyttningsfärdigt.. När vi studsat omkring i sängar och soffor ett tag drog Kev till huset för att börja fixa medans jag och syster åkte till Babies R'us för att fixa klart listan inför baby showern och sedan till en jamaicansk affär för att köpa patties till lunch..mums
Till huset och tittadfe medans Kev jobbade innan vi åkte till affären och sedan hem för att laga mat..
Tacos, marinella(för mej) och några filmer senare somnade vi som små barn..

Söndag=regndag=shoppingdag.. Åkte till Gallerian och shoppade lite innan det var dags för mej att åka tågetstationen för tåget till Manhattan och sedan buss tillbaka till Framingham.. Var inte kul att lämna syster, vi ses alldeles för sällan och helgerna när vi ses går på tok för snabbt..=( Men om en månad är jag tillbaka, eftersom jag troligtvis kommer åka till Washington helgen syster fyller år..


Isses chockladbollar= Koblajjor

Tror Isse sett för många vampyrserier då dom numer förvarar vitlöken direkt innanför dörren

2 Uttråkade systrar vs Macys hattavdelning


Peace out


myser med min systerson..

Har anlänt till NY efter en låång bussfärd.. eller egentligen var den ovanligt snabb, och för första gången var den faktiskt i tid och tillochmed lite tidig.. woohoo..

Nu har vi precis kommit hem efter att kört LeeLee till wendys för att handla mat, jag och syrran nöjde oss med att äta upp Kevins matlåda som han glömt hemma.. mohahaha
Så nu sitter/ligger vi inne på sängen och kollar på tv och jag dricker lite svartvinbärsvin.. mumma har inte druckit det sen isse och kevs bröllopsfest och det ä riktigt gott..

Nu ska jag gå tillbaka till tv tittandet och vinet..

Trevlig helg allesammans!

Hall Pass

Var på bio i onsdags och såg Hall Pass, helt klockren film.. Har ni inte sett den, gå och se den..




Lyckades få en böter också, men som tur var det inte mtt fel, bara lite gamla registreringsklistermärken.. Så den boten lämnade jag till mina värdisar, vilket är tur för att lägga pengar på en parkeringsbot e det sista jag vill lägga pengar på just nu..

RSS 2.0