24




Om 24timmar befinner jag mig i ett plan, någonstans över Atlanten..
Visst är det så att man blir lite exalterad?!

Men först några timmars sömn och lite jobb
och ett jobbigt farväl..
Eller några, kommer vara lite jobbigt att säga på återseende till familjen också, kommer nog sakna min skruttungar mer än jag anar..











Goodbye to a dear friend..

Helgen har varit en riktig myshelg, jag och Ale har verkligen umgåtts, druckit vin, skrattat och pratat minnen.. Helt sjukt hur många minnen vi har tillsammans, nästan 9månader av crazy moments, roliga fester och bilresor runt om i Massachusetts.. Det kommer absolut bli tomt, som varje gång någon ur gruppen åker hem, men livet går vidare och vi kan räkna månaderna tills hon kommer tillbaka och hälsar på för ännu en galen sommar i Cape Cod..=)

 


 

Tack för den här tiden <3


Jag är inte alls lat..

Jag har ju hittills skyllt min oansvarighet i pappersarbete på lathet, men nu vet jag bättre. Det handlade om okunnighet av apples datorer. Minnerna från några veckor tillbaka kom tillbaka som en käftsmäll när jag idag försökte mig på att fylla i sista formuläret som behövs inför mitt ambassad möte. Datorer har aldrig varit min starka sida, men hur Apples lyckats göra sina program så krångliga finns det ingen vettig förklaring för.
Hur j*vla svårt kan det vara att ladda upp ett kort i en specifik storlek?
Onödigt svårt om ni frågar mig..

Och utan bild, inget formulär

Bajs



så vad ska jag göra nu?

Vore ju tråkigt om det inte skulle bli någon Sverige resa nu när jag äntligen tagit kontroll över min packning, samtidigt som jag gjorde den underbara upptäckten att när man reser med Icelandair så får man ha med sig 3 väskor, 2 incheckade och 1 handbaggage..

Btw, mina pepparkakor var så populära att det nu endast finns några smulor kvar.. success ones again!


Pepparkaksbak och glögg..

Lååång dag idag, då M är sjuk och då stannade båda flickorna hemma från skolan, vilket resulterade i att jag blev hängandes med ett överaktivt och ett underaktivt barn hela dagen och dessutom missade mitt energipiller Zumba.. minus och minus blir aldrig ett plus, men någonting hände på eftermiddagen.. Kan ha varit att min VP kom hem från CA eller att jag fått lite energi från annat håll men eftermiddagen blev riktigt mysig och alla tre barnen var på underbart humör. Här gäller det att smida medans järnet är varmt tänkte jag och slängde fram pepparkaksdegen som legat och väntat i kylen på att få knådas och tillagas.
Riktigt mysigt om man bortser från mjöl och pepparkaksformer överallt, och när kakorna var tillagade värmde jag upp glögg att avnjuta dem med.. mumsfilibabba och oj vilket svensk jullängtan jag fick..

Bara 5 dagar kvar tills jag sätter mig på flyget mot Svea rike..

Nu på kvällen blev det först julshopping och middag på California Pizza Kitchen med Emilia och Ale för att sedan avrunda den trevliga kvällen åkte vi hem till Ale och kollade på film.
Känns sjukt konstigt att dessa 5 dagar är de sist jag har med Ale, när jag kommer tillbaka från Sverige är hon borta för gott.. eller ja iallafall tills i sommmar när hon lovat komma och hälsa på igen.. Det kommer bli så tomt utan min Crazy Chica..


Äntligen är det officiellt...

JAG SKA BLI MOSTER!!!!

Jag är så överlycklig att jag äntligen kan skriva och prata om det, och fatta då hur det är för syrran som äntligen känner att hon kan prata om det, nu när dom gått över den mest kritiska tiden..
Och det bästa är att jag fortfarande kommer befinna mig i USA när min lilla syster son/dotter kommer till världen..

All Kärlek och Lycka till Världens bästa syster och Brother in Law.. <3




GRATTIS pappsen på Farsdag!


Saknar dig och älskar dig


man vet aldrig vad man har förens man förlorat det..

Sitter här på mitt rum och stirrar på resväskan som ska få följa med hem till Sverige.. Den är redan halvfull och då har jag bara packat ner några julklappar (främst till mina prinsar).. Hur i hvetet ska jag få plats med mina egna kläder och tanken på att börja ta hem lite skit jag samlat på mig är bara att glömma..
När köpte jag allt skit och hur samlade jag på mig alla gratis/sponsor grejer..haha
Minnen, det var så jag tänkte.. Om jag sparar den här ödlan kommer jag minnas den galna kvällen i NY, eller om jag spar på dessa halsband (som man kan köpa i vilken affär som helst), ingen ser någon skillnad men jag VET att dom är i från Mardi Gras 2010..haha

Är det inte roligt hur man tänker..

Annars då.. jo jag sitter och lyssnar på denna låt och saknar att ha någon att va lite olyckligt kär i, inte hjärtekrossad utan bara lite olyckligt kär.. Men kanske är det just det jag är, och kanske det är just anledningen till att jag sitter och pinar mig själv med denna låt? vem vet..



Ikväll ska jag på dejt nr ?? med Chris.. Han tycker jag borde se en Bruins (Bostons Hockeylag) match innan jag beger mig till Sverige igen.. Jag tackar inte nej, det ska bli skönt att äntligen se en match där jag faktiskt förstår reglerna och hänger med i vad som händer på planen..
   


Halloween 2 veckor senare..

jag veeeet att jag lovade att lägga upp Halloween korten mer än en gång, så här kommer ett litet smakprov iaf..


                         Flaggstång och pirat

                  Emma försöker få sig en smakbit

Fler kommer snart men nu måste jag åka till Emilia och ha tjejkväll.. Hörs imorgon igen!


Det börjar dra ihop sig..

Idag om 2 veckor har jag redan befunnit mig i Sverige i 1,5 dygn och sitter troligtvis i bilen me pappi på väg mot Dalarna, kanske har vi redan kommit fram.. vem vet..
Vad jag vet är att jag längtar så jag håller på att gå sönder, 2 veckor.. det är ju ingenting..

Har fortfarnade inte börjat packa, men har iaf börjat fundera lite på vad jag ska ta med hem permanent och vad som bara ska med på semester.. jag kommer ju garanterat flyga med övervikt oavsett, och speciellt när jag flyger tillbaka hit igen eftersom det finns såå mycket kläder hemma i min garderob som jag har saknat under min tid här.. Attribut till shopping, bara byta ut kläderna i garderoben.. smart va??



Nu har jag bara "några" punkter kvar på min TO DO lista:
1
. Fylla i det sista pappret till ambassaden och skriva ut
2. Köpa klart julklappar 
3. Dubbelchecka min tid på ambassaden
4. Komma ihåg att samla ihop och packa ner alla mina papper som jag behöver både till ambassaden och för att komma in i USA igen (denna punkt går under VIKTIGT!)
5. Packa, Packa och åter packa
6. Fixa någon som kör mig till flygplatsen
7. Se till att jag hamnar på rätt flygplan

tror det var allt för nu iallafall..

 


Då var det på tiden att planera vinterns Vermont resa..

Fick idag datumet för när årets DEW Tour kommer till New England och har redan börjat organisera årets resa, eftersom jag numera ofrivilligt tagit över Isabells roll som reseledar/planerare så var det lika bra att sätt igång.. Iväg med mejl till en bunt au pair tjejer och en annan bunt till eventuella stuguthyrare i Killington, VT.. I år ska det planeras i tid, för att ej upprepa föregående års paniksökande en vecka innan avfärd..

Det kommer bli svårt att slå förra den galnaste helgen iallafall för min del här i staterna..
Såhär såg det ut då...
  








Spännande att se hur detta år kommer att se ut


Hur kan jag har missat detta??

Fattar ingenting.. Hur kan jag har missat Mohombi??








Madde goes blond again..

resultatet av Emilias hårda arbete.. Vet inte om ni ser just någon skillnad, men det är det believe me speciellt när jag försöker styla mitt hår och det faktiskt stannar kvar som jag vill.. WOOP WOOP.. det är faktiskt en av huvudanledningarna till att jag slingar håret ibland.. och så passar jag ju så bra i blont, tycker ni inte??




Låten som spelas mest just nu..

Håkan Hellström- Shelley



helmysig helg..

Jag vet ärligt talat inte vad som hände i fredags, men på något konstigt sätt blev det en av de bästa utekvällarna sen jag kom hit.. Förutsättningrana var inte speciellt bra och vakterna på clubben vi skulle till var de otrevligaste på länge, vi valde därför att prova lyckan på Royale istället.. och vilket smart beslut.. Royale är absolut en av Bostons bästa clubbar och jag fattar verkligen inte hur det kan ha tagit oss sådan lång tid att inse det.. 
Vi hade även lite funderingar om det var något slags ungkarlsparty som pågick för jag hade ingen aning om att Boston hade så många snygga killar..hehe 








Lördagen visste vi skulle bli lugn eftersom Emilia skulle sitta barnvakt, men det vi inte visste var att hon började jobba 9 AM.. Det var iallafall runt den tiden H kommer inspringade på Emilias rum och ropar "E ni vakna? Emilia du måste gå upp och ta hand om S.."
Vi pallrade oss upp och åkte till Target en vända sen blev det soffhäng och filmtittande heeela dagen..
Kl 6pm kom familjen hem igen.. slut på Bar mitzvan tänkte jag och Emilia.. Klädbyte var anledningen..
Jag och Emilia fattade ingenting, dom har varit på kalas sedan kl 10am, nu är kl 6pm och dom ska tillbaka till festen igen.. Hur överlever barnen?
Vid 9 hade även de två äldsta barnen fått nog och Emilia fick åka och hämta dem, Mor och far var kom hem strax efter 2am, 16timmar efter att de lämnat huset första gången..

Vi fick sällskap av Edith och Damla och hade en mysig tjejkväll med middag, några flaskor vin och massa skitsnack innan vi somnade som stockar runt 1.30am..

Söndag, soffhäng och slingning av mitt hår..yeey Im blond again..=)
På eftermiddagen åkte jag, Emilia och Ale till Dedham och mötte upp Edith som hade haft ett ap-möte, shoppade lite, käkade mexicanskt och gick på bio.. "Hereafter"

  


Denna film är en sån man tror man vill se, men när man väl ser den var den inte alls som man förväntade sig.. Jag tänker inte säga att det var en värdelös film, för jag blev berörd och den får en att tänka.. Men var det en film jag kommer rekommendera andra att se..? Troligen inte..

Efter bion åkte jag me Emilia hem och kollade på AVATAR, det är därimot en film jag rekommenderar alla att se, spelar ingen roll hur många gånger jag sett den.. Jag ÄLSKAR den!


Gympass me Emilia

Jag ringde upp Emilia, då hon var helt säker på att jag antingen var sur på henne eller helt enkelt gått i graven eftersom jag inte svarade på ett sms igår och sen inte idag heller när hon ringde.. Men om sanningen ska fram så svarade jag på smset, hennes mobbe vägrade bara tydligen ta emot det..

Jag-  Men jag vill absolut hänga men jag måste stanna i huset ikväll..
Emilia- Men kan jag komma förbi och kolla på film eller något?
Jag- Eller gymma?
Emilia- Eller gymma, det kan vi ju också göra..

haha Emila är avundsjuk på mitt hemmagym.. Så hon fick väl komma hit och köra lite vikter då, jag menar lite kan jag väl ställa upp på som vän.. Men kravet var att hon skulle prova min nya latinodans-dvd först med mig, haha underbara syn vill jag säga, efter en samba och en cha-cha-cha släppte jag iväg henne till vikterna och jag fortsatte med en pasa doble, för det är ju en soft dans tänkte jag och eftersom jag har Kardiolates imorgon bitti vill jag inte vara trött i musklerna.. tji fick jag, pasa doble är ju värsta kardiodansen ju..
Kvällen avslutades med en film "stepbrothers" och jag och Emilia är överens, det måste vara den sämsta film som någonsin gjorts.


                                    

hahaha det roligaste var att jag inte ens såg att det stod Cardio Dance på DVDn förens jag laddade upp bilden..



Saknar väldigt mycket just nu..

Igår pratade jag med Martina och mormor.. jag försöker prata me Martina iaf en gång i veckan, ibland lyckas vi bättre än andra gånger, men våra samtal är verkligen jätteviktiga för mig.. Hon är så klok och underbar, hon är den jag vet alltid lyssnar när jag har mundiarre och den som jag vet alltid är 100% ärlig, hon säger vad hon tycker, utan att försöka linda in det för mycket och det är skitbra tycker jag.. Och det gör henne till en av de få personer som jag klarar av att ta kritik ifrån, för att jag vet att hon inte menar något illa.. Hon är absolut min bästa vän och jag kan knappt vänta tills jag får träffa henne igen..<3 
Mormor blir det mer sällan jag pratar med, och jag är helt övertygad om att det beror på att det är för jobbigt.. Jag mår dåligt av att inte kunna vara nära, men snart ses vi igen min lilla ängel..

Och idag pratade jag ÄNTLIGEN med Max igen.. den mannen är upptagen vill jag lova, men nu ska vi göra ett nytt försök igen..haha jag tror på det när jag ser det.. Men jag önskar att vi kommer få det att funka, jag saknar honom så otroligt mycket.. Han är absolut den personen som har betytt mest för mig under mitt första år här, och jag hoppas detta är en vänskap för livet, jag behöver våran vänskap..

som sagt det är alltid skönt att kunna ladda upp energin, bara genom att prata med folk som betyder mycket för en och som vill en väl.. Även om jag kommer sakna USA sjukt mycket under min semster i Sverige så ska det bli så jävla underbart att komma hem igen..=) 

Webbtv, Världens bästa uppfinning?

Nu ska jag krypa ner i sängen med min sista maraboukaka och glo på lite webbtv.. =) Som jag har sparat på denna chokladkaka endast för att avnjuta den en kväll som denna.. mumsfilibabba

På tal om choklad så hade jag, Emilia och Emma tokdamp om hur man använder just detta ord.. Hur man böjer det och vilka former man använder sig av..
Emilia och Emma säger att det heter ett chocklad ex. kan jag få ett choklad av dig
Jag envisades med att man inte säger någon form om det handlar om choklad om man inte lägger på kaka = en chokladkaka, men man säger iaf inte ett chokladkaka..
Men om jag ville ha en japp, eller dajm, hur säger jag då? EN DAJM, EN JAPP, svarade jag..
Vet inte om det berodde på vinintaget eller bara dessa konstiga skåningar, men jag ansåg att jag hade rätt, och att skåningar har en hel del att lära sig av oss masar.. Diskussionen avslutades iallafall ett skrattanfall så antar det räknas som oavgjort..eller?

Nej nu ska jag först gråta en skvätt till Så mycket bättre innan jag ska kolla på bimbos och muskelknuttar i Paradise Hotel..


Halloweenkostym..

Efter jag kört flickorna till skolan åkte jag i vanlig onsdagsordning till gymmet för ett Zumba pass.. Fylld med energi efter passet fick jag syn på att Halloweenbutiken fortfarande hade öppet och sålde nu allt i butiken till halva priset.. woohoo tänkte jag och skulle ta mig en titt.. 30min senare kommer jag ut med massa roligt skit, några kaninöron, lösögonfransar och masker.. Temafester bring it on...

     
 Ett litet smakprov


Who do you think you are?

Hörde denna låt på radion häromdagen och kunde inte sluta sjunga på den.. Var helt enkelt tvungen att leta reda på vem, som sjöng den och lägga upp den här såklart..
Enjoy här kommer Christina Perri..


...

Har precis kastat ut Emilia och Emma som var här och tittade på film med mig när jag var barnvakt.. eller ja min vp hann hem innan dom kom hit.. Kvällens film blev "Take him to the Greek" och var lite rolig egentligen inte min normala humor, men jag garvade typ hela filmen, måste bero på utmattning eller nåt..
Filmen är dessutom en spinoff av "Forgetting Sarah Marshall" som kom ut 2008, och måste säga att den filmen faktiskt är mycket bättre.. 


I morgon åker Emma hem igen, vilket är lite tråkigt.. har varit kul och nu vet jag definitivt att jag kommer åka ner till skåne, vart dom nu än hamnar och hälsa på..





"Im brainfucking you right now?"
"im hoping that you're wearing a condom, cause I've got a dirty mind"


Helgsummering..

Fredag åkte jag till Emilias hus som vanlig där jag Emilia och Emma lagade lite sallad och började dricka drinkar i väntan på Liza.. Vi tog sedan tunnelbanan in till Boston för at försöka ta oss in på Royale, men då dom hade stor Halloweenfest där så var det sjukt mycket folk, efter väntat i kön i ca 40min utan att komma en cm närmare entren, drog vi till Caprice.. yeey ett av mina favoritställen i Boston, men eftersom de andra tjejerna hatar stället går vi aldrig dit, men tront ni att mina svenskabrudar också älskade det..=)
Träffade på lite weird folk som vanligt i väntan på taxi och innan vi visste ordet av, satt Emilia på Fred Flintas rygg galopperandes mot en efterfest club (?) visste inte ens att dom hade de i Boston.. Men pga det hutlösa priset av $15 begav vi oss ut i kylan igen på jakt efter en taxi..

Lordag slasdag me mina svenska pinglor.. Sen till Iparty för slutputsningen av kostymer innan hem och käka och drinkdrickande.. Jag blev en pirat, Emilia svensk flaggstång och Emma vampyr..
Runt 11 kom Ale och Liza och plockade upp oss och körde till en hemmafest någonstans i södra Boston, väldigt konstig blandning av människor där men vi hade iaf skitkul..=) Hemma igen strax före kl 5am.. så som de ska vara..

Söndag soffhäng igen tills det var dags för mig att dra mig hemåt för att trick or treata me mina små underbaringar..=)

En riktigt LYCKAD helg me andra ord..
Hur var eran Halloween weekend?

en bloggpaus..

Helgen försvann väldans snabbt och jag hängde inte me alls varav noll uppdatering.. Kommer bättre uppdatering imorgon, för nu ska maddisen soooova...

Kom precis hem från Emilia där jag har haft chillkväll med Emilia och Emma, vi lagade mat och glodde på tv.. och en hel del skratt hann vi också med, gillar dessa brudar skarpt..

Bilder kommer också så snart jag fått tillbaka min kamera från Ale..

Godnatt på er..

RSS 2.0