Thats cool..

Vet inte ens vart jag ska borja.., men gardagen var fucking amazing och kommer vara ett minne jag ska leva pa sa lange det bara gar.. och kanske mojligtvis har ett framtida yrke borjat etsa sig fast pa min nathinna..

Dagen borjade halvsegt innan varan boss Lisa antligen kom och gav oss dagens forsta uppgift - Dela ut program till folk utanfor TD Graden.. 2 timmar flog forbi och vi fick varan lunch innan det blev dags att forflytta oss inomhus och jobba ihop med de andra volontarerna (vi 3 hade softjobb hos Lisa medans de andra sprang omkring som illbattingar och fick gora allt skitjobb), nu var det snart dags att borja tavlingarna sa hela styrkan behovdes for att kolla biljetter och hjalpa folk till ratt platser..(detta var det mest stressfyllda och trakigaste pa hela dan)
Detta gjorde vi genom nastan hela Vert finalen (rampakningen) och sen gick vi till kontoret och chillade.. 
Och thats it.. 
Lisa sa at oss att ga och kolla pa tavlingen och sa att hon skulle hora av sig om hon behovde oss nagot mer.. (det gjorde hon inte)

Det var nu det riktigt roliga borjade, vi gick omkring backstage, spanade pa killarna och hangde me nan snubbe som skotte ljud/film.. Efter park finalen (som jag var helt inne i, klagade och forsokte argumentera om saker jag inte har en aning om) gick vi ner i backstage och upp pa scenen for att se prisutdelningen pa lite narmare hall.. Nar man tanker pa det ar det helt galet, vi 3 star dar 2 meter fran Skateboardeliten, och Ryan Sheckler (Jag gillar egentligen inte honom, men helt sjukt att sta bredvid nan man sett pa tv)

Tavlingen ar over och vi fixar oss lite snabbt pa toan innan vi drog vidare till efterfesten pa en bar alldeles bredvid arenan, vi trodde inte att de tavlande skulle komma dit utan att detta var for oss som jobbade dar, men ack sa fel vi hade..
Baren var helt galen och vi hade saaa kul och dansade och drack Corona hela kvallen.. Tillslut var det sa mycket folk dar att man knappt kunde rora sig, och sa alla skejtare overallt.. Vi blev aven lite "kanda" som de Osterrikiska och svenska tjejerna..haha

Kl 2 tandes lamporna och vi blev utkastade (inte ens en kvall som denna kan dom gora undantag, undrar om dom forstar hur mycket dom forlorade pa att inte ha oppet iaf en timme till) sa vi borjade leta efterfest, de flesta akte tillbaka till hotellet men vi hangde pa Lisa och nagra av grabbarna och vi skulle tydligen dra vidare till en bat.. wiiiieehoo tankte vi och hoppade in i taxin tillsammans med Jake, en kille fran Australien, men val framme vid hamnen hade vi tappat halva skaran.. Lika bra var val de for efterfesten blev valdigt konstigt men samtidigt aven det ett minne for livet.. haha

Jag hoppas verkligen att vi ska kunna ha kontakt med iaf nagra av manniskorna vi traffade igar, for da vet jag att mina sista manader har kommer bli maaaadd..haha

Nu till mitt och Isabells nya mission: Lara oss skejtarslang..
Det later som man ar en laidback grasrokande hippie, men anda lite charmigt..

Nu tillbaka till verkligheten, befinner mig just nu i Cape Cod igen och nu blir vi har resten av juni och hela juli.. snabbpackade i fredags men kan ju saga att jag kommer behova gora besok hem till min garderob i Framingham for att overleva sa jag ar som alltid overlycklig att jag har min egna bil..
Maste sova nu, sov bara 4 timmar inatt innan jag och isabell av nagon konstig anledning vaknade och inte kunde somna om..

GOD NATT!!



Greg Lutzka tog hem det, men jag hejjade pa Chaz Ortiz som kom pa tredje plats..
och sa Sheckler pa andra plats..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0