Fredag fredag freeeeedag

Även om det med Pixie gjort mig lite nedstämd känns det ändå super och ingenting kan förstöra mitt strålande humör som jag haft hela dagen.. Eller iaf efter gympasset på förmiddagen, Cardiolates, jobbigt så inihelvete, men känslan efter ett tufft pass är den bästa som finns, man får så mycket energi..=)
Det blev ännu bättre när jag fick reda på av promotern för våran favorit club Royale att det är Kick off där ikväll vilket innebär att att det är gratis inträde för tjejer före kl 12..
Så jag, Emilia och Edith bestämde oss för att gå ut istället för att äta middag och gå på bio.. Titta pappa vad jag spar pengar;)
Emilia ringde för ett tag sen och berättade att vi ska hem till någon snubbe dom träffade när jag va i Sverige och förfesta..=) 

Nu ska jag gå ner och socialisera mig med barnens kusiner och mamma som är här och ska äta middag, då bägge männen i husen är på affärsresa..

Trevlig helg på er!


veckan inna jag åkte till sverige då vi senast var på Royale


Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag säger som alltid..... det är bra att du spar pengar, men jag vet ju att det du spar den ena helgen, blåser du en annan helg!

Puss o kram. Älskar dig

2011-01-08 @ 12:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0