snabbt om helgen som var..

På lördagen åkte jag och Emilia hem till henne och sedan vidare hem til J som skulle ta med oss på fotboll på Phoenix Landing i Central Square, FC Barcelona mot Real Madrid. Jag älskar fotboll, men tycker egentligen bara om att titta på det live, tv blir liksom tråkigt på något vis. Antar att det var därför J drog med oss till en bar eftersom det blir lite härligare stämmning än hemma i soffan.. Vi hade iaf riktigt roligt och baren var fullpackad med glada fotbolls supportrar.
 
På kvällen blev det utgång ala Emilia och Madde, vilket betyder att det bara är vi två och att vi provar ett ställe vi aldrig varit på förut.. Vi har lärt oss att det är lättare att göra det solo än när man är i en grupp för då är det alldeles för många viljor.. Stället för kvällen blev Saint som vi hört mycket om men aldrig lyckats dra med våra kompisar till.. Underbara club..haha vi hade skitkul, dansade och blev bjudna på drinkar och shots hela kvällen.. RIKTIGT bra musik spelade dom så hit ska vi def gå igen..=) 
Det jobbiga med kvällen var att det var regnstorm när vi lämnade Saint så att få  tag i en taxi var önsketänkande, vi lyckades ta oss bort till Prudential Center och hängde där med några tjejer medans vi ringde alla taxinummer vi kunde hitta på utan någon större framgång där heller.. Inte ens våran stammis taxi i Newton vill;e komma och hämta oss.. Slutade med att vi gav oss ut i ovädret och hittade efter ett tag våran räddning, en kille som jobbade på ett hotell ropade dit oss och sa att vi kunde gå in under tak så skulle han fixa en taxi till oss.. Så snällt av honom.. så han stod där ute i regnet och vinkade in taxibilar.. Tack till denne kille, han räddade våran kväll..

Sunday=Funday=Falskt, vi spenderade heeeela dagen på soffan i Emilias källare, men detta blir iaf sista soffhängs söndagen för mej för nu när vädret blir bättre är det dags för daytrips igen.. woohooo!

Som vanlig när jag och Emilia är själva blir det inga kort tagna.. vet inte varför men vi måste verkligen skärpa oss.. hittade dessa två, men thats it..



     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0